contadores Skip to content

iOS 7 Beta 3: Forbedringer, endringer og nye funksjoner

Apple fortsetter utviklingen av iOS 7, selskapet har nylig gitt ut tredje beta-operativsystem. Etter noen timer for å teste den og lære om de nye funksjonene som er inkludert, er vi allerede i stand til å gjennomgå noen av forbedringene vi har oppdaget.

Alle detaljene som finnes i den nye betaen gjør det klart at Apple ønsker å gjøre ting riktig og leter etter denne nye versjonen av iOS for å sette operativsystemet tilbake dit det alltid burde vært og for å dempe kritikerne som sa at det var blitt foreldet som vi har hørt de siste månedene.

En gjennomgang av nyhetene som ble funnet i iOS 7 beta 3

Ny app nedlasting animasjon

animasjon-nedlastinger-ios-7

Under nedlastingen av en app fylles ikonet med farger. På denne veldig grafiske måten vil vi vite hva som mangler ved å laste ned appen før den er fullt tilgjengelig for bruk.

Klokken vises på låseskjermen under musikkavspilling

skjermlås-ios-7-timers

Var en av de mest kritiserte tingene fra forrige betas. På låseskjermen, under musikkavspilling, dukket ikke klokken opp, og det var ingen måte å vite klokka uten å låse opp enheten. I denne tredje betaen går klokken tilbake til sin vanlige posisjon.

Batteriladeranimasjon forsvinner

animacion-bateria-ios-7

Selv om mange mennesker så ut til å like det, har Apple bestemt seg for å fjerne animasjonen for batteriladning. I forrige betas dukket det opp en lyn mens vi lader enheten vår. I denne tredje betaen er lynet til stede, men statisk.

Kalenderforbedringer

kalender-ios-7

Kalender-appen har hatt en liten forbedring. I månedsvisningen vises nå en grå prikk under dagen i tilfelle noe er planlagt den dagen. Noe helt logisk, og som ikke var til stede i tidligere betas.

Evne til å deaktivere transparenter

kontroll-sentrum-uten-gjennomsiktighet

iOS er et av operativsystemene med flere tilgjengelighetsalternativer og innstillinger. Apple gjør det veldig bra på dette området, og det ser ut til at de fortsatt ønsker å fortsette å forbedre seg.

I iOS 7 beta 3 ble det oppdaget det Det er mulig å deaktivere transparenter på operativsystemet. Disse transparensene er muligens en av de mest attraktive delene av den nye designen, men for noen mennesker kan det være et stort problem.

Som vi kan se på skjermdumpen som følger med disse linjene, er utseendet til Kontrollsenteret med transparenter skremmende. Likevel må vi forstå at det er en viktig grunn bak det.

Ny animasjon i Mail-applikasjonen

animacion-mail-ios-7

Mail-appen får også en liten forbedring. Det er en ny animasjon i gesten “pull-to-refresh”Med et mye renere utseende.

Nye fonter

tiempo-ios-7

Det ser ut til at Apple gjør noen tester med andre skrifter enn Helvetica Ultra Light, den nye skriften ser ut til å være Helvetica Neue Regular. Endringen er veldig tydelig i applikasjoner som meldinger, vær, varslingssenter eller innstillinger. Vi vet selvfølgelig ikke om dette vil være definitivt eller en endring for å kjenne reaksjonen til de som prøver beta. Det er fremdeles tid til å gå tilbake eller til og med gjøre flere tester.

Safari-tastatur

keyboard-ios-7-safari

Apple har bestemt seg for å forkaste .com-knappen som følger med oss ​​fra de første versjonene av iOS. Nå viser knappen en dropdown av forskjellige domenetillegg direkte.

Nye stemmer på Siri

siri-ios-6-ios-7

Siri er også forbedret i denne tredje betaen i operativsystemet. Den nye versjonen inkluderer nye kvinnelige stemmer Engelsk og fransk, pluss en mannlig stemme for tysk. Også Siris stemme virker mer menneskelig i denne versjonen.

App-mapper

mapper-transparent-ios-7

Applikasjonsmappene har også endret seg i denne nye betaen. Tilsynelatende er de nye mappene litt mer gjennomsiktige enn i tidligere versjoner.

Ytelses- og stabilitetsforbedringer

I tillegg til alt dette og som indikert av våre kolleger i iPhone i Canada og AppAdvice, dette tredje beta av iOS 7 Den har betydelige ytelses- og stabilitetsforbedringer. I tillegg er bruken mer “myk”Enn forrige beta.

Det er tydelig at Apple har et veldig godt utviklingstempo. Det er fortsatt god tid til å vite den endelige versjonen, men selvfølgelig det vi ser vi nyter veldig, veldig … Hva med deg?