contadores Skip to content

iOS 7 Beta 4 nå tilgjengelig for iPad, iPhone og iPod Touch

Det var forutsigbart og er endelig bekreftet. Apple slapp nettopp beta 4 av iOS 7 for alle utviklere.

Siden innføringen av operativsystemet har Apple opprettholdt en beta-mangel annenhver uke. Denne fjerde betaen var forventet for forrige mandag, men angrepet av en hacker på utviklerportalen kan være årsaken til dens ankomst tre uker etter forrige beta, selv om dette selvfølgelig ikke er bekreftet av Apple.

ios-7-beta-4-ota

Apple slipper den fjerde betaen av iOS 7 for alle utviklere

Denne nye betaen er tilgjengelig gjennom OTA-oppdatering for alle iPad, iPhone og iPod Touch som har noen av de tidligere betasene installert. I tillegg er det å håpe at den vises i den nevnte utviklerportalen i korte trekk, slik at den kan lastes ned og installeres fra iTunes.

Apple kunngjør bare at denne nye betaen av iOS 7 inkluderer feilrettinger og ytelsesforbedringerSelv om det sikkert skjuler mange hemmeligheter som vi gradvis vil oppdage takket være utviklerne.

En av de første lokaliserte endringene er at teksten “Å låse opp”Fra låseskjermen ledsages av en pil som peker til høyre, noe som ikke var til stede i forrige betas og som forårsaket mye negativ kritikk.

screen-lock-ios-7

I Appleinsider kommenterer de at det er mulig at vi etter denne beta vil se to til før Golden Master-versjonen. I tilfelle Apple fortsetter med det nåværende tempoet og denne informasjonen er bekreftet, vil dette bety at i løpet av neste måned skulle alle detaljene til iOS 7 være polert, og at vi i løpet av halvannen måned kunne se Golden Master-versjonen, en kandidatversjonen for å være den endelige versjonen som vil bli fordelt på alle brukere.

Vær som det kan, for dette er det fortsatt noen uker igjen, og nå er det på tide å prøve å skvise denne nye betaen til iOS 7 til det maksimale på jakt etter mulige feil. Jo mer de befinner seg, vil Apple kunne gjøre en bedre jobb med å løse alle mulige problemer før den endelige versjonen.

Vi gleder oss til at iOS 7 blir utgitt for alle brukere. Det vi har kunnet bevise i betas, liker ikke mye, og selv om det fremdeles er mange ting å polere, vil det være en oppdatering som setter operativsystemet tilbake dit det alltid burde vært.

Har du prøvd betas? Hva synes du om iOS 7?