contadores Skip to content

iOS 7 er allerede installert på 85% av iPad, iPad Air, iPad Mini og iPhone under drift

85% bruk av iOS 7 på kompatibel iPad og iPhone på bare 6 måneder

Apple har alltid hatt en god aksept i systemoppdateringer, men iOS 7 bryter historiske poster. Det er 6 måneder siden det ble lansert og allerede Installert på 85% av alle fungerende iPad, iPad Air, iPad Mini, iPhone og iPod Touch. Dette opplyste av selskapet mandag.

Ja, hvis det er bra Apple har, er at når du først har kommet inn i det økosystemet iOS og OS X, sameksistensen mellom din iPhone, iPad, Mac og alle selskapets produkter er perfekt.

jailbreak-ios-7-0-6-evasi0n7-1-0-7-3

ITunes har sannsynligvis skylden for denne synkroniseringen mellom enheter, men det er riktig at ikke alle kan forstå det eller foretrekker å bruke andre verktøy. Det påvirker også at nesten alle modeller kan oppgraderes til de nyeste versjonene fra iOS.

iOS 7 var en stor forandring, men den har blitt akseptert bredt og adopsjonshastigheten viser

grow-idevice-with-ios-7-11

Fra iPhone 4 til iPhone 5s og iPad 2 til iPad Air er alle modeller kompatible med iOS 7, en versjon som var en enorm forandring for alle: forbrukere, utviklere og enheter. Noe må imidlertid ha blitt gjort bra av Apple, slik at en god del av de eksisterende enhetene, selv før den offisielle lanseringen, hadde iOS 7 installert.

Over tid, og til tross for oppdateringer som i noen tilfeller løser problemer og i andre fører til mange flere viktigere, har adopsjonskvoten økt til dagens nivå registrert 23. mars, hvor Apple registrerte at 85% av opererende iOS-enheter allerede er oppdatert til iOS 7.

Progress-Jailbreak-iOS71

Kanskje den siste iOS-oppdateringen er den med færrest brukere som høster, siden den lange listen over problemer rapportert av noen brukere gjør at mange nekter å oppdatere. At om Så vidt jeg kan se, oppstår de fleste feil gjennom oppdateringer via OTA og ikke fra iTunes.

Som kollegene på AppleInsider kommenterer, iOS 6 er til stede i 12% av enhetene, sannsynligvis på modeller som iPhone 3GS, og til og med tidligere versjoner som kan installeres på så legendariske enheter som iPhone 2G.

Hva har den beste versjonen av iOS hittil vært for deg?