Saltar al contenido

iOS 7 er allerede til stede i 80% av kompatible iOS-enheter

Dette er adopsjonen av det raskeste iOS-systemet så langt

27. januar ga Apple ut økonomiske data for første kvartal av regnskapsåret 2014 eller Q1 2014, der de ga rekordtall, med 51 millioner iPhone og 26 millioner iPad solgt. Men den dagen var det ikke bare snakk om salgstall og millioner av dollar, men det var også et gap å snakke om iOS og adopsjonsnivået du for øyeblikket er på den nyeste versjonen.

iOS 7 Det nådde brukere for noen måneder siden, da iPhone 5s og 5c ble introdusert. Det var det absolutt en av de mest etterlengtede versjonene av det mobile operativsystemet av alt, siden det brakte en forventet fornyelse ikke bare av grensesnittet, men også nye funksjoner og funksjoner. Dette er kanskje en av grunnene til at det har vært så vellykket blant brukere av iOS-enheter.

ios7-adopcion-2

iOS 7, den versjonen som mest forventet av alle

Under presentasjonen ble det rapportert at iOS 7 allerede funnet i 80% av kompatible enheter Med dette systemet husker vi at det er fra iPhone 4 og iPad 2 og utover. På denne måten blir denne versjonen av operativsystemet den raskeste adopsjonen av alle versjonene som har vært så langt.

Selv om det må sies at ikke alt er glede, siden mange brukere forventet enda mer fra iOS 7, men likevel må det erkjenes at det har vært en rungende suksess. Hvis vi ser tilbake bare en måned, ser vi hvordan i desember var adopsjonen rundt 74% av totalen.

ios7-adopcion

Snakker om iOS 6, fra MacRumors kommenterer at bare 17% av iPhone, iPad og iPod Touch de har denne versjonen av systemet, mens antallet enheter med tidligere versjoner er redusert til 3%.

Hvis vi sammenligner adopsjonen av iOS 7 med adopsjonen av Android, sin viktigste konkurrent som et mobilt operativsystem, ser vi hvordan versjonen med den høyeste adopsjonen er Gelebønne og det når bare 60% av de totale kompatible enhetene, Men vi må også ta hensyn til den store fragmenteringen som Google-operativsystemet har lidd.

Apple fortsetter å høste suksesser, og med data som de som ble tilbudt av selskapet sist mandag, er vi ikke i tvil om at det vil fortsette å vokse i en ustoppelig hastighet.

Og du, har du allerede iOS 7 på alle enhetene dine?