iOS 7 er allerede til stede på 71% av enhetene på mindre enn en måned

Mandag 14. oktober ble de oppfylt 27 dager siden iOS 7 ble utgitt av Apple for alle enheter. Det nye operativsystemet har vært gjenstand for mange diskusjoner, men adopsjonsprosenten som det oppnår, et av de høyest registrerte i iOS, viser at flertallet av brukerne velger det.

Hva er det som motiverer iOS-brukere til å oppdatere enhetene sine til det nye systemet? Det kan ha vært de nye funksjonene som Kontrollsenteret eller fullstendig redesign av grensesnittet, men faktum er at i Cupertino kan de være rolige. iOS 7 er å være en suksess for øyeblikket.

ios-7

iOS 7 oppnår 71% adopsjon på alle iOS-enheter på mindre enn en måned, og slår rekorden for iOS 6

For å gi oss en ide om den raske adopsjonen som iOS 7 høster, tok den forrige versjonen av Apple-operativsystemet, iOS 6, nøyaktig 30 dager for å komme frem til 61%. På mindre enn denne gangen har iOS 7 ikke bare tilsvaret det tallet, det har langt overgått det.

En av teoriene som anses å forklare denne raske adopsjonen er nyhetene som er inkludert i iOS 7. For første gang føles iOS 7 som et helt nytt system, og ikke som en diskret videreføring av de tidligere versjonene. Kanskje dette ny visuell og funksjonell innvirkning har tiltrukket seg nysgjerrigheten til mange brukere for å oppdatere enhetene sine.

adopcion-ios-7

Når du sammenligner adopsjonsstatistikken til iOS 7 med konkurransen, er det når vi virkelig får et inntrykk av hvor imponerende disse tallene er. Windows 7 har for eksempel ennå ikke nådd 50% av datamaskiner på mer enn fire år siden lanseringen.

Mens iOS 7 feier, er Android i sin Jelly Bean-versjon bare til stede i 48,6% av enhetene etter mer enn et år

Som vi kan se i Cult of Mac, hvis vi tar Android-plattformen som referanse, finner vi ut at Jelly Bean-versjonen av operativsystemet, utgitt for litt over et år siden, fremdeles har ikke nådd 50% adopsjon mellom alle terminalene på markedet.

iOS 7

Imidlertid har jeg funnet nysgjerrig på noen av meningene som jeg har vært i stand til å finne på nettet i løpet av de siste ukene, og du har helt sikkert rett. Ikke noen få brukere har uttrykt sitt ubehag etter oppdatering til iOS 7, både med tanke på funksjonalitet og ny design, og spørsmålet er veldig enkelt. Ville vi ha samme adopsjonsgebyr hvis Apple fritt skulle gå tilbake til forrige versjon?

Hva synes du om at?