iOS 7 er i stand til å bytte fra WiFi til LTE (eller 3G) uten Internett-kutt

iOS 7 vil alltid holde oss koblet takket være flere TCP-ruter

Apples nye operativsystem har vært med oss ​​i et par dager. Etter hvert som flere og flere brukere oppdaterer til den nye iOS 7, blir nye funksjoner og noen endringer introdusert av selskapet oppdaget. Selv om det ikke er vesentlige endringer sammenlignet med Beta-versjonene, vil vi i dag snakke om en funksjon som nettopp er oppdaget.

itunes-radio-ios-7

Det ser ut til at Apple har inkludert en overraskelse angående styring av nettverk laget av det nye mobile operativsystemet. I følge noen logger fanget fra en iOS-enhet mens du kobler til Siri-servere, ser det ut til at den siste versjonen av det mobile operativsystemet inkluderer støtte for en teknologi som heter “Multipath TCP”.

Ny funksjon oppdaget i iOS 7 som gjør at vi alltid kan være koblet til

Flerfaset TCP gjør det mulig for enheter å overføre data gjennom flere tilkoblingstyper samtidigsom LTE, WiFi og Bluetooth. Dette gjør det mulig for enheter å opprettholde internettforbindelse til enhver tid, selv om en av tilkoblingene mislykkes.

apple-mptcp-siri

La oss for eksempel si at WiFi-signalet til en forbindelse ikke nådde oss riktig, og at når vi prøver å se en YouTube-video, er vi koblet fra. På de fleste enheter som kobler seg til internett, vil videolasten stoppe når tilkoblingen går tapt, og selv om vi raskt tilbakestiller den, vil enheten måtte åpne forbindelsen til YouTube på nytt og begynne å laste ned videoen igjen. .

Med Flerfaset TCP iOS 7-enheten vår kan holde kontakten bruker LTE-tilkobling og WiFi-tilkobling på samme tid. Hvis Internett-tilkoblingen vår via WiFi ikke fungerer på et bestemt tidspunkt av en eller annen grunn, fortsetter LTE-tilkoblingen å laste ned data uten avbrudd. Faktisk, hvis vi har en LTE-forbindelse med operatøren vår, vil vi sannsynligvis ikke engang legge merke til endringen, og det er til og med mulig at det i noen tilfeller vil gå enda raskere enn WiFi-tilkoblingen.

Mens de kommenterer 9to5mac, iOS 7 er den første mobile forretningsprogramvaren som har jobbet med Multipath TCP. Teknologien krever ingen spesiell maskinvare, så alle eksisterende enheter som er kompatible med denne versjonen, vil kunne dra nytte av denne nye funksjonen av Apples fornyede mobile operativsystem.

Et godt innslag uten tvil, selv om det kanskje er noe farlig. Datahastighetene i Spania vet allerede at de er ganske latterlige, så jeg vet ikke i hvilken grad det er bra for mobilen å gå fra WiFi til LTE uten å skjønne det. Hvordan ser du det?