contadores Skip to content

iOS 7 godtar ikke bruk av noen ikke-sertifiserte lynkabler

iOS 7 kan blokkere bruken av ikke-Apple-sertifiserte lynkabler

Som du allerede vet, lanserte Apple den nyeste versjonen av sitt iOS 7 mobile operativsystem, en oppdatering som mange brukere forventer, men også hatet av andre.

Det nye operativsystemet ser ut til å ikke komme sammen med ikke-sertifisert tilbehør, og det ser ut til at er i stand til å avvise Lynkabler som ikke har bestått Apple-sertifisering, det er kablene ikke-originale produsert av tredjepartselskaper.

ios-7-kabel-lyn-ikke-sertifisert

I løpet av de siste timene har det blitt sett utsagn fra forskjellige personer som indikerer det den siste offisielle versjonen av iOS 7 blokkerer ikke-sertifiserte lynkabler, avbryter riktig drift av disse på nivået av dataoverføring og også i terminalbelastningen.

“Flere brukere har installert den offisielle versjonen av iOS 7 riktig, men når de kobler terminalen til en ladebase eller utstyret deres for å overføre data eller lade enheten, fungerer det ikke.”

Som du ser på bildet over, meldingen som vises på smarttelefonskjermen, advarer om mulig funksjonsfeil i kabelen eller tilbehøret siden kabelen den er koblet til er ikke sertifisert og fungerer muligens ikke riktig.

“Denne kabelen eller tilbehøret er ikke sertifisert, så det kan hende at det ikke fungerer som det skal med denne iPhone”

I juni ble det observert hvordan systemet i en av betaene som ble lansert fra iOS 7 også advarte om ikke-sertifiserte kabler, men til nå har det ikke vært noen reelle tilfeller hvor lader eller tilkobling av iDevice Utstyret vil ikke fungere ordentlig.

Noen brukere rapporterer at deres tredjeparts Lynkabler har sluttet å virke når de installerte iOS 7

lyn-iphone-5

Flere brukere indikerer det imidlertid siden installasjonen av den offisielle versjonen av iOS 7, dets tilbehør og kabler har sluttet å jobbe riktig, som diskutert i AppAdvice. Det er mulig at dette er det første trinnet før total blokkering av tilbehør som ikke har passert Apples kontroller, selv om vi tviler på at selskapet vil komme til en så drastisk beslutning.

I mitt tilfelle, på et personlig nivå, fungerer Lynet-kablene som jeg har perfekt, og lader og synkroniserer iPhone 5 min perfekt, i det minste for øyeblikket.

Det er mulig at med de neste oppdateringene, for eksempel iOS 7.0.1, som allerede testes av interne firmaarbeidere, Apple eliminerer ikke-sertifiserte lynkabler helt slik at brukere kjøper 100% originale kabler og tilbehør eller i det minste fra merker som har fulgt Apples instruksjoner når de lager tilbehør til produktene sine. Selv om vi selvfølgelig ikke vil vite før noe slikt skjer.

Og du, fungerer de ikke-sertifiserte lynkablene fortsatt riktig?