iOS 7 Gold Master på video

iOS 7 Gold Master på video

iOS 7 Gold Master

Utgivelsesdatoen for alle brukere av iOS 7 Det ble endelig kunngjort i går for 18. september. I mellomtiden ble iOS 7 Gold Master-versjonen utgitt akkurat i går for utviklere. I dag har vi allerede en video hvor vi får vist en liten anmeldelse av iOS 7 Gold Master for å vise oss alt dette nye Apple-operativsystemet tilbyr oss.

På gårsdagens Apple-arrangement så vi også iPhone 5S og 5C som vil bringe iOS 7 direkte fra fabrikken. I tillegg til disse nye Apple-enhetene, iOS 7 Det vil også være tilgjengelig for noen eksisterende Apple iOS-enheter slik vi fortalte deg i går i liveoppfølgingen vi gjorde. Vi har allerede gitt deg den komplette endringsloggen der du kan se alle endringene inkorporert av Apple i iOS 7 Gold Master.

Den 10 minutters YouTube-videoen som vi har innarbeidet nedenfor viser iOS 7 Gold Master for utviklere og som vi kan se den kjører på en iPhone 5. I denne videoen kan vi se hva brukere kan bruke fra 18. september. Også i videoen noen forskjeller mellom iOS 7 og iOS 6.

Uten videre kommer vi igjen med videoen.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige