iOS 7, hva trenger du for å avslutte Android?

Apple har allerede alt klart for å presentere den nye versjonen av operativsystemet sitt, iOS 7. Hvis ingenting endres i løpet av de neste dagene, kunne vi offisielt kjenne til alle dens funksjoner neste juni på WWDC. Men,Hva må iOS 7 inneholde for å “slå” Android?

iOS 7, hva du trenger for å spise Android

iOS 7, hva du må ha for å slå Android

Dette er et spørsmål som mange brukere stiller oss. Egentlig Apple kommer til å vise noe nyskapende og eksklusivt i sin nye iOS 7?

Mange brukere sier at de på eplet kopierer nesten alt fra operativsystemet til de som er på søkemotoren. Og er at hvis du ser på de tidligere versjonene av iOS, er dette helt sant. Vi kan si at Apple ikke har vært veldig nyskapende i det siste.

I tidligere innlegg har vi vist deg mange konseptuelle videoer av denne iOS 7Men i ingen av dem har vi vært i stand til å være vitne til noe virkelig nyskapende og virkelig verdig.

Forvent å se en ny versjon av den berømte stemmeassistenten, Siri, som, som mange av dere allerede vet, har et enormt antall feil, som kartene sine. Vil vi se totalrenoverte kart i denne versjonen av iOS 7 ?.

Ja, designet er veldig viktig, men fra Apple kan de ikke legge til nye funksjoner som Stay Smart eller Stay Pause, som allerede er vert på Samsung Galaxy S4.

Det er tydelig at fra Apple er de nødt til å jobbe veldig hardt for å kunne dra nytte av det nye operativsystemet.

For øyeblikket må vi bare vente til neste juni for å vite det i detalj aspektene ved denne nye versjonen av iOS 7.