iOS 7, ikoner forsvinner fra startskjermen

iOS 7, ikoner forsvinner fra startskjermen

Ikoner forsvinner fra startskjermen til iOS 7

Siden markedslanseringen av iOS 7 Det er rapportert om forskjellige feil i den nye versjonen av Apple-operativsystemet. De fleste av disse feilene skyldtes sikkerhetsfeil i blokkeringsskjermen, som som vi har fortalt deg, ga tilgang til forskjellige deler av systemet uten å ha gitt sikkerhetskoden. Disse feilene er løst av Apple med suksessiv lansering av forskjellige versjoner som svarte på de angitte feilene.

I dag er feilen rapportert av en leser av PhoneArena.com noe fremmed. Det ser ut til at vi, som vi ser i opptaket som er gjort av brukeren, ser at ikonene på «Hjem» -skjermen til iOS 7 de var borte etter å ha brukt Zedge-appen. Som mange av dere vet, gir denne applikasjonen en flott katalog med lyder og bakgrunnsbilder til iOS 7. Forsvinningen av ikonene på “hjemmeskjermen” ble ledsaget av en svart bakgrunn. Gjerne en omstart av iPhone 5, terminal der feilen oppsto, har løst problemet. I alle fall tror vi at med disse feilene, hvor små de enn måtte være, ville det være et godt tidspunkt å lansere versjon 7.0.3 av iOS 7. Har noen av dere fått denne feilen?

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige