contadores Skip to content

IOS 7 Kalenderfeil oppdaget på grunn av tidsendring

IOS 7 Kalender-appen har en liten feil på grunn av tidsendring

Som dere alle vet, eller burde vite, sist lørdag ble tidsendringen gjort i Spania. Mobiltelefoner er noen av enhetene som endrer tiden automatisk, men hva skjer hvis den mislykkes? Tilsynelatende har eierne av iOS-enheter som kjører den nyeste versjonen av Apple-operativsystemet fått en iOS 7 kalenderapp-feil på grunn av tidsendring.

Noen brukere har oppdaget at siden tidsendringen, Kalenderapplikasjonen plasserer feil den røde stripen som markerer gjeldende klokkeslett. For eksempel kl. 12:15 trekker kalenderapplikasjonen den røde linjen som markerer “nåværende tid” i 13:15-sporet, til tross for at klokkeslettet ved siden av linjen og i varslingslinjen vises korrekt.

iOS 7 har en ny feil relatert til tidsendringen

Tilsynelatende denne feilen påvirker ikke planlagte alarmer eller kalenderhendelser, er timeplanene justert riktig, slik at ingen kan si det som en unnskyldning for å komme for sent.

kalender-ios-7

Det er morsomt, men Det er ikke første gang Apple har problemer med tidsendringer i forskjellige tidssoner. I 2010, med iOS 4, var det også en feil, og systemet endret ikke tiden. Ved den anledningen var det mer alvorlig, fordi når tiden ikke endret seg, hørtes ikke alarmene og påminnelsene i tide, noe som fikk eierne av en iPhone til å være for sent på jobb eller gå glipp av avtaler.

I 2011 førte andre iOS 4-feil til at ikke-tilbakevendende alarmer ble deaktivert da klokker tikket inn før 1. januar 2011. Som Appleinsider kommenterer, fikset Apple logisk alle disse feilene, akkurat som vi forstår at det snart vil fikse feilen. nåværende. Det ser ut til at epleguttene ikke kommer overens med tidssonesaken.

kalender-ios-7

Den nye iOS 7 har debutert med noen problemer i historien. Det er normalt, systemet er fullstendig fornyet Selv om det er en betafase hvor utviklere kan teste, inntil systemet slippes for allmennheten, begynner ikke feil å vises.

Vi har hatt problemer med iMessage og FaceTime, noen sikkerhetsfeil og til og med svimmelhet forårsaket av noen systemeffekter, men det gode er at Apple har gitt ut oppdateringer da disse feilene ble oppdaget. Så lenge Cupertino-selskapet oppdateres så raskt, trenger vi ikke å bekymre oss.