Saltar al contenido

iOS 7 kan bidra til å redusere tyveri av iPhone og iPad

Det nye operativsystemet Apple har introdusert nye funksjoner tydelig orientert om forbedre sikkerheten til enheten og brukerinformasjonen. Vi vet allerede leftover Touch ID, fingeravtrykssensoren for å låse opp enheten gjennom (for øyeblikket bare iPhone 5s).

Men det er også funksjoner på programvarenivå som er felles for resten av enhetene som er kompatible med iOS 7, og som kan bidra til å redusere tyveriet av iPhone og iPad betraktelig. Vi snakker selvfølgelig om ny aktiveringslås.

lås-aktivering-ios-7

Den nye aktiveringslåsfunksjonen kan bidra til å redusere tyveri av iPhone og iPad

Politimenn i New York har tatt imot dette nye Apple-tiltaket med åpne armer, da de selv tilstår at de håper at denne typen teknologisk utvikling vil utgjøre en betydelig barriere for tyvene og bidra til å redusere tyveri av elektroniske enheter. .

Ikke overraskende oppfordrer politimyndigheter i forskjellige byer i USA iPhone- og iPad-brukere til oppdater til iOS 7 slik at du kan glede deg over den nye funksjonen.

iphone-politi-new-york

For en tid tilbake gikk NYPD-offiserer sammen for å presse smarttelefonprodusenter om å lansere tiltak som bidrar til å styrke sikkerheten til enhetene dine. Å være en av hovedprioriteringene “søket etter tekniske løsninger som fjerner verdien av den stjålne smarttelefonen

Som New Yorks egen advokatfullmektig erkjente, “mer enn 100 smarttelefoner blir tapt eller stjålet hvert minutt i USA, og mange av disse tyveriene blir voldelige eller dødelige

iphone-mistet

Med aktiveringslås vil de ikke kunne deaktivere “Finn min iPhone” eller slette innholdet på enheten uten å kjenne Apple ID

Som vi har kunnet vite, når aktiveringslåsfunksjonen er aktiv, vil ikke alle som finner vår iPhone eller iPad eller stjeler den, kunne deaktivere funksjonen “Finn min iPhone” eller slette alle dataene på enheten uten tidligere å vite hvordan du skriver inn passordet for vår Apple ID.

Som bemerket av Macworld, røpet myndighetene i New York og San Francisco det mer enn halvparten av alle tyverier produsert i byene deres var relatert til tyveri av smarttelefoner. Og mest bekymringsfullt vokste antallet dødelige møter fra disse ranene.

finn-my-iPad

Tiltak som Aktiveringslås vil bidra til verdien av en stjålet iPhone eller iPad synker betydelig, fordi hvis enheten ikke kan aktiveres på nytt på noen av måtene, vil det være vanskelig å finne en vei ut av bruktmarkedet.

Hva synes du om Activation Lock? Tror du det vil bidra til å redusere tyverier fra iPhone og iPad?