contadores Skip to content

iOS 7 kan optimalisere bruken av kart i biler og integrasjon med Siri

Med hver dag som går kommer vi nærmere WWDC 2013, som begynner 10. juni og hvor det forventes gode nyheter fra Apple, spesielt innen programvare. Av de mange teoriene som hjemsøker det spesialiserte mediet om hva den nye versjonen av iOS vil omfatte, forbedre Siri og Apple Maps Det virker mer enn åpenbart.

Men hva om disse forbedringene var fokusert på bilindustrien? Dette er et område som Apple praktisk talt ikke har tråkket til, og i følge de siste ryktene planlegger selskapet å forbedre integrasjonen av begge tjenestene for å integrere dem i nye biler som snart kommer på markedet.

Apple vil samarbeide med forskjellige bilprodusenter for å forbedre integrasjonen av Siri og Maps

Apple tilstede i biler? Det er ikke første gang vi snakker om det, men uten tvil når vi har gjort det har det vært flere anekdoter enn en virkelig innsats fra de fra Cupertino, denne gangen ser det ut til at ting er alvorlig. Som rapportert av 9to5Mac, Apple planlegger å satse på integrasjonen av iOS i bilen og bevis på dette er at den allerede har begynt å samarbeide med noen viktige produsenter i sektoren.

Apples plan ville være å integrere iOS i selve kjøretøyet, sikkert gjennom en skjerm på dashbordet som viser a optimalisert versjon av Apple-kart. Derfor ville navigasjonssystemet som mange nåværende biler allerede har, erstattet av en versjon av kartene som tidligere er tilpasset og optimalisert.

Når dette var oppnådd, ville det være der Siri spiller inn. Apples virtuelle assistent ville bli brukt til å kontrollere de forskjellige funksjonene på kartene og andre iOS-funksjoner, slik at du til enhver tid har absolutt kontroll uten å måtte ta blikket av veien. Hvis vi husker, introduserte Apple funksjonen “Eyes Free” sammen med iOS 6, som gjorde at du kan samhandle med Siri uten å måtte berøre noen knapp, bare med stemmen vår. Derfor ville dette være et skritt utenfor det konseptet.

Som iPhoneHacks sier, bemerker den lekkede rapporten også at disse funksjonene ikke vil være tilgjengelige når iOS 7 blir introdusert, ettersom Apple vil måtte utføre forskjellige dybdestester for å kontrollere for perfekt integrasjon med bilene.

Apple forventes å avsløre dette og andre funksjoner i den nye iOS 7 den 10. juni på WWDCs første grunnton.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!