contadores Skip to content

IOS 7-konsept med et helt nytt grensesnitt og mye mer

World Apple Developers Conference (World Wide Developer Conference) Det vil komme om noen måneder, og mange venter på å se noen viktige endringer for iOS 7. Mange kritikere føler at epleets mobile operativsystem trenger en makeover i lang tid.

Og dette perspektivet har ført til at det skapes forskjellige modeller og gjengir det som noen håper at Apple vil implementere i den nye versjonen av operativsystemet. I dag skal vi se et nytt konsept som ser veldig fint ut og som fornyer nesten alle komponentene i iOS-brukergrensesnittet.

Nytt konsept av iOS 7 med fullstendig fornyet grensesnitt, låseskjerm og varslingssenter

Laget av designer Mohamed KerroudjDenne videoen viser en drastisk fornyet låseskjerm. Hvis det ikke var fordi det er innrammet inne i en iPhone, og kanskje på grunn av varselet om meldingen, ville vi aldri tro at dette var et iOS-konsept.

Vi har analysert det. Den bruker en handlingslinje nederst som avslører forskjellige innstillinger, en kalender og kameraapplikasjonen. Sannheten er at den ser bra ut.

Den andre delen av iOS 7-konseptet av Kerroudj Den viser et dypere brukergrensesnitt, med Kalender-appen og hvordan det ser ut som en iPod-app-widget på statuslinjen. Jeg vet ikke om dette er bedre enn å ha iPod-kontrollene på vekslingen mellom appene, men det ser bra ut.

I en 30-sekunders konseptvideo er det selvfølgelig mye enklere å implementere endringene enn i et reelt operativsystem som brukes av hundrevis av millioner mennesker. Så ikke forvent å se så store endringer på iOS i år, eller når som helst snart.

Apple er i en vanskelig situasjon med sin mobile plattform. Du må finne en måte å legge til nye funksjoner og holde operativsystemet kjølig nok til å tilfredsstille de som leter etter en stor forandring, og på den annen side må du holde det ganske likt tidligere versjoner for å roe de som leter etter konsistens.

Men å gå tilbake til det forrige konseptet, det er ikke verst. Brukergrensesnittet minner noe om nye Google-apper for iOS. Og jeg liker låseskjermen mye også. Vi er håpefulle at jailbreak-samfunnet kan gi oss dette konseptet eller noe lignende en dag.

Hva er din mening? Liker du dette konseptet med iOS 7?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog