contadores Skip to content

iOS 7 kunne ha AirDrop for å dele filer mellom enheter

AirDrop var en av flaggskipets funksjoner i OS X 10.7. Denne funksjonen lar deg sende filer til andre Mac-maskiner som er koblet til det samme WiFi-nettverket. For øyeblikket har ikke denne teknologien blitt brukt på andre enheter, selv om det nå har kommet rykter om det Kunne komme til iPad og iPhone gjennom iOS 7, den neste versjonen av operativsystemet som forventes å bli presentert 10. juni under innledende tale til WWDC.

Basert på rykter fra siste øyeblikk som dukket opp, kan Apple ha jobbet med denne integrasjonen og allerede utført intern testing. Kilder sier det AirDrop vil bli integrert i iOS Share-menyen som vi alle vet, og som vil tillate utveksling av filer mellom en Mac og en iOS-enhet, en iOS-enhet og en Mac eller mellom iOS-enheter.

airdrop

Apple kunne integrere AirDrop, allerede til stede på Mac, i iOS 7 for iPad og iPhone

I tilfelle denne funksjonaliteten endelig ikke er optimalisert nok når iOS 7 slippes, antas det at Apple fremdeles vil tillate fildeling mellom iOS og Mac-enheter uten problemer (gjennom annen teknologi), noe som ikke er mulig nå i alle fall ikke innfødt.

Ryktene om det mulige AirDrop-integrasjon på iOS-enheter De var allerede til stede i fjor, rett før lanseringen av iPhone 5. I iPhone i Canada minner de oss om at beviset som eksisterte den gangen var at smarttelefonen hadde funnet å inneholde en Broadcom-brikke som var kompatibel med WiFi-Direct, teknologi som gjør det mulig for Mac å bruke AirDrop-funksjoner.

airdrop

Nå til dags kan det være ganske komplisert å sende en fil fra en Mac til en iPad eller iPhone. Avhengig av filtypen må vi gå til iTunes og ha en spesifikk app installert på iOS-enheten, og selv i noen tilfeller kan vi ikke sende filen. I tilfelle dette ryktet blir bekreftet, kan det også bekreftes at andre snakker om mulig ankomst av en slags Finder på iOS og ankomsten av et rom for å lagre filene våre, plass som alle appene som er installert på iPad eller iPhone, kan nås Kan det være sant? Vil vi se noe sånt? Det virker absolutt ikke langt inne og vil gjøre Apple-nettbrettet og smarttelefonen mye bedre.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!