iOS 7 kunne sees på WWDC

iOS 7 Ja, det kunne sees på WWDC som vil ha en avtale 10. juni. Og det er at vi i går fortalte deg at vi ikke endelig ville se den nye versjonen av operativsystemet for Apple-mobile enheter på noen måneder, men som det vanligvis skjer på disse spørsmålene, endrer tortillaen nå ansiktet fullstendig.

iOS 7 ja det ville komme i tide for WWDC

iOS 7 hvis det ville være på WWDC

Med dette kan vi si at i dag bringer vi igjen veldig gode nyheter for de mest entusiastiske av manzana. Og det ser ut til at utviklingsteamet til den nye versjonen av iOS 7 Den har nye medlemmer for å fremskynde utviklingen og til slutt gjøre den kjent på WWDC.

Man ser at de fra selskapet selv har veldig tydelig presentasjonsdatoen for det nye operativsystemet. I tillegg bekreftes også den nye renoverte designen av iOS 7.

Det er bekreftet at Apple jobber veldig hardt for å eliminere noen gammel referanse i grensesnittet. Som vi allerede fortalte deg for noen dager siden, denne nye versjonen av iOS 7 Den vil ha et totalrenovert design i den mest minimalistiske stilen.

iOS 7

Med dette, de morsomme og vennlige fargerike ikonene som manzana vi var vant til å se. I følge flere prestisjetunge analytikere og journalister innen sektoren, er den nye versjonen av iOS 7 den er virkelig “flat”, “enkel” og ser ganske lik Windows Phone ut.

Tydeligvis forårsaket dette stort sinne blant de mest trofaste av merkevaren. Selv om vi selvfølgelig for øyeblikket ikke kan bedømme veldig med rette, siden det fremdeles ikke er offisielle bilder.

Vi må vente noen uker til for å se hva Apple overrasker oss i denne nye versjonen av iOS 7.