iOS 7 kunne strømme innhold til bil-multimediasystemer ved hjelp av WiFi

De små nyhetene i iOS 7 slutter ikke å strømme. Bare i går snakket vi om hvordan iOS 7 viser automatisk nedlastede applikasjoner. I dag gir vi deg en ny nyhet oppdaget i betaen til Apples mobile operativsystem. Denne gangen er det et alternativ tilgjengelig for utviklere. Og de har sett at betaen til iOS 7 viser kontrollene for “IOS i bilen” med USB og WiFi, som antyder at selskapets AirPlay-protokoll kan brukes til å overføre lyd og video til kompatible multimedia-systemer som mange biler vil innlemme i løpet av kort tid.

iOS-Car

iOS 7 vil kunne overføre video og lyd til biler via USB og WiFi ved hjelp av AirPlay

Oppdageren av denne nyheten er Hamza Sood, en utvikler som har funnet de tre alternativene du ser på bildet over i utviklerkonfigurasjonsmenyen. De tre knappene som vises på bildet, er Apples AirPlay-relaterte preferanser.

“IOS i bilen” Det ble først sett på utviklerkonferansen i juni. Som en Siri Eyes Free-utvidelse gir funksjonen tilgang til grunnleggende telefonfunksjoner, men går lenger ved å vise en tilpasset iOS-versjon på skjermen til bilunderholdningssystem.

Selv om det ser ut til at tilkoblinger via USB vil fortsette å være et alternativ for iOS i bilen, legger den nye protokollen til støtte for å opprette denne tilkoblingen via WiFi, og dermed lette forbindelsen til brukeren. Med AirPlay via WiFi vil vår iPad eller iPhone kunne overføre Siri, kart, musikk, samtaler og annen informasjon til bilmottakeren uten å måtte ta den ut av lommen. Herlig!

Som et merkelig faktum som kommenterer at Apples valg om å bruke AirPlay kan være en av grunnene til BMW sa i juni at den ikke støttet iOS i Car-prosjektet.. Den kjente tyske produsenten uttalte at den måtte gjøre betydelige arkitektoniske endringer i iDrive- og ConnectedDrive-grensesnittene. Selskapet kommenterte også at prosessen med å integrere iOS med multimediasystemene “Det var ikke så enkelt som det virket”. Tyskerne derimot ja de planlegger å støtte Siri Eyes Free-prosjektet i modellene som lanseres fra 2014.

Som kommentert AppleInsider, er de viktigste bilprodusentene som planlegger å ta i bruk iOS i bilteknologien for nå: Honda, Acura, Mercedes-Benz, Nissan, Infiniti, Ferrari, Chevrolet, Hyundai, Kia, Volvo, Opel og Jaguar. Som du ser er de ikke få. Hvordan vil du ha denne teknologien i bilen din?