iOS 7 Lar deg laste ned apper på opptil 100 MB med 3G- eller LTE-tilkobling

Med iOS 7 kan vi laste ned applikasjoner på opptil 100 MB via 3G

Frem til ankomsten av iOS 7 hvis vi ønsket å laste ned hvilken som helst applikasjon fra App Store eller bare oppdatere en som vi hadde på enheten vår, kunne vi bare gjøre det gjennom mobilnettet hvis det ikke overskrider 50 MB. For større applikasjoner var det nødvendig å koble til et WiFi-nettverk.

ios-7-100mb-app-store

En av nyhetene som denne nye versjonen av operativsystemet har integrert har vært en 100% økning i nevnte begrensning til 100 MB.

Denne nyheten er på en måte et logisk fremskritt. App Store-applikasjonene blir stadig større, ettersom enhetene blir stadig kraftigere og kan kjøre stadig mer komplekse og komplette applikasjoner.

Utviklingen av mobildatahastigheter

Telefonioperatørene var med på å ta denne avgjørelsen siden en trend kan sees i øke datamengden i mobilraten vår (Selv om det også er sant at dette kan endre seg på kort tid, truer operatørene på slutten av faste priser). Det er ikke uvanlig å se 2 GB trafikkpriser på markedet da de tidligere var 500 MB eller mindre. Disse nye prisene betyr at hvis vi laster ned en 100MB-applikasjon, vil vi ikke være begrenset resten av måneden, noe som skjedde før, da vi lastet ned en 50MB-applikasjon med en 500MB-hastighet, der vi ventilerte 10% av kapasiteten. nedlasting.

Apple selger et produkt som trenger en komplementær tjeneste: operatørtjenester. Det er logisk at Cupertino-selskapet tar de nødvendige tiltak slik at hvis den ene vokser og forbedrer seg, gjør den andre også det på en slik måte at de danner en symbiose som begge parter drar nytte av.

Cupertino-selskapet demonstrerer på denne måten med denne oppdateringen har du ikke bare hørt hva folk krevde (snarveier for å endre de mest brukte innstillingene, et nytt brukergrensesnitt, innlemme en lommelykt innfødt …) hvis ikke har du også oppdatert enhetene dine til den generelle strømmen i markedet der de befinner seg. Noe grunnleggende i et selskap for å oppnå suksess.

ios-7-3

Denne nyheten er perfekt for folk som ikke har Internett hjemme, som de sier i Neowin, og ikke kan laste ned via WiFI og også for de utålmodige mennesker som ikke kan vente med å komme seg hjem for å prøve de nye versjonene av appene de har installert på iPad eller iPhone eller for å installere nye applikasjoner som nettopp er oppdaget.

Hva synes du om denne nyheten? Så du det nødvendig? Vi vil gjerne vite din mening.