iOS 7 Lar deg zoome mens du spiller inn en video

Litt etter litt blir flere funksjoner i iOS7 oppdaget, det nye mobile operativsystemet presentert av Apple sist mandag. Vi kunne se hvor mange aspekter ved iOS som ble redesignet, og kameraet, et av punktene som ropte ut for en renovering, har ikke blitt unntatt det.

Det nye aspektet av appen gjennomgår en fullstendig redesign av den, men også av dens funksjonaliteter. Fra nå av kan vi veksle mellom fotokamera, videokamera og muligheten til å ta panoramafotografier bare ved å skyve fingeren fra den ene siden til den andre. Dette blir spesielt verdsatt, siden det har vært mange anledninger at jeg har savnet muligheten til å fange et øyeblikk på grunn av den langsomme overgangen mellom de to modusene.

I iOS 7 kan vi zoome samtidig som vi lager innspillingen

Utover denne grensesnittforbedringen har Apple også lagt til nye funksjoner, de fleste av dem er veldig elementære og vi lurer fortsatt på hvordan de ikke har blitt implementert før, men de er alltid velkomne. Den første er muligheten for å zoome når vi spiller inn en video, en mulighet som ikke eksisterte før nå på iOS og tvang oss til å finne livene våre med tredjepartsapper.

Når vi har begynt å spille inn videoen vår, kan vi bruke zoomen på samme måte som vi hadde gjort i kameramodus, klemme på skjermen vil vi zoome inn eller zoome ut avhengig av hvilket resultat vi ønsker å oppnå. I tillegg, som gutta fra iPhone i Canada påpeker, kan vi også ta et bilde mens vi spiller inn, for dette må vi bare trykke på den myke knappen som vises til venstre.

Her legger vi igjen en video som viser den nye zoomfunksjonen under innspillingen:

Som vi kunne se i grunntonen, har Apple bestemt seg for å hoppe på båndtvangen bildefiltre hvor fasjonable de er i det siste (Instagram, Facebook, Twitter og en lang osv.). Fra nå av, før vi tar et bilde eller en video, vil vi kunne velge mellom et annet utvalg av filtre, noe som vil gi mer variasjon og personlighet til fotografiene våre.

Personlig synes jeg Apple har gjort en god jobb med denne nye versjonen av kameraet, og selv om jeg langt fra er perfekt, tror jeg det vil gjøre at vi bruker mer intensiv bruk av den.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!