iOS 7 med en forbedret Siri vises i en fantastisk video

iOS 7 vises igjen med en forbedret og fornyet Siri i en video som vi viser deg nedenfor. Vi kommer nærmere den etterlengtede WWDC der vi forventer å se den nye versjonen av operativsystemet for Apples mobile enheter. I tillegg peker alt på at eplet vil avduke en ny enhet i en slik hendelse som allerede ville komme i gang direkte under et slikt operativsystem. I dag ønsker vi å vise deg et nytt konsept av dette som også kommer forhåndsinnlastet med en ny og forbedret versjon av Apples stemmeassistent, Siri.

iOS 7 vises igjen med en fornyet Siri

iOS 7 vises igjen med en fornyet Siri

Til dags dato har vi vært vitne til utallige konseptuelle videoer som har vist oss mulige design som den nye versjonen av iOS 7.

Blant alle disse videoene har vi hatt muligheten til å se alle slags design. Vi viste deg til og med et konsept som ga operativsystemet muligheten til å endre grensesnittet på en veldig enkel måte.

I dag kommer det nye konseptet som vi ønsker å vise deg fra designerne Lue Christian og Ran Avni. Den aktuelle videoen varer rundt 3 minutter, og denne skiller seg fremfor alt ut, en forbedret versjon av Siri.

Uten å underholde deg mye mer, overlater vi deg til dette nye konseptet med iOS 7 slik at du kan dømme selv.

Som du kanskje allerede har satt pris på, viser dette nye konseptet oss også noen utrolige og nye bakgrunnsbilder i tillegg til en ny rask responsfunksjon.

Blant nyhetene til Siri, står vi overfor muligheten til å aktivere Wi-Fi, deaktivere LTE-tilkoblingen eller laste opp vårt siste bilde til Flickr bare ved å si noen få enkle ord.

¿Hva synes du om dette nye konseptet iOS 7?