iOS 7-nedlastinger uten autorisasjon på noen iPad og iPhone med iOS 6

Noen brukere rapporterer at iOS 7 automatisk har blitt lastet ned til enhetene sine

Som dere alle vet, ble iOS 7 utgitt for noen dager siden offisielt for alle brukere. Adopsjonen er helt fantastisk og akkurat nå mer enn 60% av iOS-enheter har allerede den siste versjonen installert. Det nye systemet tilbyr mange nye funksjoner og en fullstendig redesign av grensesnittet og de fleste originale applikasjoner. Til tross for dette er det brukere som av en eller annen grunn ikke vil ønske å oppgradere til iOS 7.

Hvis du er en av disse brukerne, må du være veldig forsiktig, da det ser ut til at noen brukere lider av automatisk nedlasting av det nye mobile operativsystemet på blokken. Tilsynelatende nedlastingen starter automatisk uten mulighet til å stoppe det. Dette skjer for en god del iPhone- og iPad-brukere.

Prøver iPad eller iPhone å laste ned iOS 7 automatisk? Det er ikke den eneste

Drøyt en uke etter lanseringen har brukere som fortsatt har iOS 6 installert på datamaskinene sine klaget på et stort problem: enhetene deres, når du er koblet til en strømkilde, start den automatiske nedlastingen gjennom OTA (over luften) av den nye firmware.

iOS-7-auto-1

De mest alvorlige problemene (i tillegg til at starten på å laste ned en oppdatering som denne bare skal gjøres ved brukervalg) er at den nye iOS veier mer enn 1 GB, som monopoliserer båndbredden under nedlastingen. Også krever 3,1 GB ledig plass i det interne minnet som vil bli okkupert midlertidig.

Men det beste er at når de kommenterer iSpazio, selv om det er sant at for å oppdatere permanent, er uttrykkelig samtykke og brukerautentisering nødvendig, 3 GB minne vil fortsatt være opptatt av det nye operativsystemet. Den eneste måten å frigjøre disse 3 GB-ene med plass ser ut til å være å oppgradere. Men som vi nevnte før, er det ikke alle brukere som må oppdatere enhetene sine på en obligatorisk måte. Du vil kanskje ikke oppdatere, verken fordi du ikke liker det nye grensesnittet, eller fordi du har en eldre enhet og oppdateringen ikke har noen mulighet for retur.

oppdatering-obligatorisk-ios-7

Har noen av dere som fremdeles er på iOS 6, sett nedlastingen av den nye versjonen automatisk? Hvis det ikke har skjedd med deg ennå, er vårt råd slå av WiFi når du har enheten koblet til til lading av strømnettet, i det minste til Apple gir en viss klarhet i denne saken. Vi vil informere deg.