iOS 7 og iPhone 5S kommer neste måned hånd i hånd

iOS 7 Den kommer ut neste september i den endelige versjonen. Og det ser ut til at en e-post fra utviklerne av den nye versjonen av operativsystemet har bekreftet at den vil bli lansert neste måned, og at det er mer enn sannsynlig at den også vil bli ledsaget av den nye og etterlengtede Iphone 5s. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iOS 7 og iPhone 5S kommer neste måned

iOS 7 og iPhone 5S kommer neste måned

Som vi nettopp har fortalt deg, den nye versjonen av iOS 7 ville også komme ledsaget av det nye Iphone 5s, selv om vi ser på tidligere lanseringer av selskapet, kunne vi nesten bekrefte at disse vil bli presentert med noen dagers mellomrom.

Og er at hvis vi gjør litt minne, vil du huske det uten å gå lenger, i fjor, manzana Den lanserte sin nye iPhone 5 omtrent 7 dager før versjonen av iOS 6 ble utgitt, selv om nå, og ifølge informasjon fra forskjellige medier med høy prestisje innen sektoren, bekrefter at både den nye versjonen av iOS 7 og den nye iPhone 5S kunne presenteres sammen, og dermed brytes med alle Apple-mønstrene som er fulgt til dags dato.

Dessuten er det fortsatt mange brukere som håper å fortsatt se versjonen av iOS 7 Beta 7, selv om det ikke er veldig sannsynlig at dette vil skje hvis vi tar hensyn til e-postmeldingen som er sendt av utviklerne.

Nå, og som vi alltid gjør i denne typen artikler, er vi veldig interessert i å høre meningene fra leserne våre om den.

Og du,Hva er din mening? ¿Du tror at den nye versjonen av iOS 7 kommer fra hånden til den nye iPhone 5S?