iOS 7 og Jailbreak-status fortsatt nødvendig?

Da Apple viste verden det nye iOS 7-operativsystemet, kunne vi se at noen forbedringer og nye funksjoner var inspirert av tweaks som man kunne installere hvis de fengslet på enheten deres. På denne måten demonstrerte Apple at det er på kontinuerlig våken å vite hva brukere krever og enhetene deres ikke kan tilby. Hva er den funksjonen som mange brukere går ned for å laste ned fra tredjeparter for å forbedre opplevelsen på iPad eller iPad Mini. I dette nye operativsystemet, etter en av de største renoveringene som Apple har utført i sitt mobile operativsystem, er det ingen tvil om at mange mennesker har møtt deres behov og ser at den berømte Jailbreak til deres enhet er viktig fordi den funksjonen de tidligere manglet nå er inkludert.

Jailbreak-iPhone2-570x380

Avtrykket av jailbreak

Innstillingen som vi umiddelbart vil finne naturlig innlemmet så snart vi starter enheten vår, er SBSettings. Husk at det dette ga oss muligheten for å aktivere eller deaktivere vanlige innstillinger som WiFi, Bluetooth, 3G eller flymodus for eksempel. I iOS 7, som skyver fingeren fra bunn til topp, vil vi bli vist a kontrollsenter med alle disse snarveiene for å unngå å gå inn i innstillingsmenyen. Det er sant at SBSettings tilbød et større spekter av muligheter som minnehåndtering, men husk at en betydelig del av brukerne som lastet ned SBSettings, vil finne den samme funksjonaliteten i det nye kontrollsenteret.

kontroll-sentrum-ios-7

Auxo er også til stede i iOS 7. Denne justeringen tilbyr en rikere multitasking som viser skjermdumpene til applikasjonene som vi har åpnet. Dette er allerede innlemmet i det nye operativsystemet med den nye multitaskingen fra Apple basert på “kort”.

Jailbreak i iOS 7?

Selv om nye funksjoner inspirert av Jailbreak-justeringer er lagt til, savner vi fortsatt noen viktige funksjoner som å kunne samhandle med varslene i varslingsfeltet, enten ved å svare på en SMS uten å måtte åpne den aktuelle applikasjonen eller bare sjekke en e-post direkte.

ios-7

Selv med fremskrittene gjort av iOS-utviklerne og basert på det faktum at vi jobber med en beta som sannsynligvis vil legge til nye funksjoner og forbedringer, vil det helt sikkert være uoppfylte behov som Jailbreak ville løse. Utviklerne av Jailbreak gjør tilgjengelig for brukeren lenge før Apple har funksjoner som publikum ønsker velkommen. Faktisk kan adopsjonen av en funksjon av Apple inspirert av Jailbreak ta år som det heter i iMore. Det positive er at vi kan se hvordan Apple prøver hver gang å få enhetene sine til å dekke de fleste behov. Og det blir verdsatt.