iOS 7 Oppdager lukkede øyne og smil i bilder: Funksjoner på iPhone 5S?

Som vi allerede hadde forestilt oss, presenterer Apple ikke vanligvis de tekniske egenskapene til kameraet ditt før vi offisielt presenterte den nye iPhone-modellen, og at vi har sjekket igjen med presentasjonen av iOS7. De av Cupertino viste oss den nye redesignen og innbyggingen av filtre når vi tok et fotografi, men de ønsket ikke å avsløre flere detaljer.

I følge forskjellige utviklere kan dette ha sammenheng med at Apple fortsatt har et par ess opp ermet for å presentere dem sammen med den nye iPhone 5S: nye fotografier og videoopptak med 60 bilder per sekund.

Å oppdage røde øyne og smil på bilder kan være eksklusive funksjoner på den kommende iPhone 5S

I iOS 5 introduserte Apple ansiktsgjenkjenning, men det ser ut til at nå ønsker Cupertino å gå et skritt videre og introdusere nye funksjoner som allerede har vært i konkurranseterminaler i noen tid. I henhold til API utgitt av Apple for utviklere, iOS 7 avslører at den vil kunne gjenkjenne individuelle bevegelser, som lukkede øyne og smil.

Dette åpner en helt ny verden av muligheter for utviklere, som kan lage applikasjoner som presser disse nye funksjonene, for bedre å oppfatte øyeblikket til å fange et bilde. Men som vi allerede har avansert i oppføringen, røper Apple aldri nyheter om dette kaliberet før det presenterer neste generasjon av smarttelefonen sin.

API-ios-7

Som vi allerede kunne se i iOS 7-keynote, vil det nye operativsystemet også tillate det videoopptak ved 60 fps. Bortsett fra offisiell bekreftelse, ser alt ut til å indikere at neste iPhone 5S kommer til å omfatte et fantastisk kamera. Vil de nå 13 megapiksler som antydet av alle ryktene?

Som gutta på iSpazio indikerer, har Apple alltid integrert nye kamerafunksjoner i hver nye versjon av iOS. For eksempel, med iPhone 3G de introduserte geolokalisering, nådde videoopptak ikke iPhone 3GS og til slutt den nye panoramafangsmodusen i iOS 6. Alle disse funksjonene kan legges til integrering av et nytt dobbelt LED-blitzkamera Apple har nok jobbet med lenge.

ios-7-keynote

Uten tvil er kameraet en av iPhone’s styrker. Statistikk på kjente sider som Flickr har allerede vist at iPhone er en av de mest brukte enhetene for å ta og henge bilder. Og hvis ikke, må vi bare huske en av de nyeste Apple-reklamene som presiserte det aspektet.