iOS 7 problemer med installasjonen, litt tålmodighet trengs

iOS 7

iOS 7 den er endelig gitt ut for allmennheten. Hver gang en ny versjon iOS visse problemer oppstår vanligvis fra millioner av brukere som prøver å laste ned operativsystemet samtidig. I dag er ikke et unntak og iOS 7 Du opplever installasjonsproblemer som diskuteres i nettverket i sanntid. Den eneste løsningen på disse problemene er å være tålmodig.

iOS 7 Den er tilgjengelig både via OTA (over-the-air) og ved å koble til en bærbar PC eller PC via iTunes, i går ga vi en serie retningslinjer for å forberede installasjonen av iOS 7 som skulle lanseres i dag, som det har vært. Det beste alternativet er ikke å prøve å være den første som disponerer iOS 7, selv om vi vet at det er et veldig fristende alternativ, siden vi alle er ivrige etter å prøve det nye Apple. Det beste er å prøve å vente til den første metningstoppen går og vente på at serverne blir utgitt litt mer.

Millioner av mennesker rundt om i verden prøver å laste ned iOS 7 samtidig, og det ser ut til at serverne blir banket til juling akkurat nå. Situasjonen kan være enda verre enn vanlig, som iOS 7 Det er en så radikal endring at det ser ut til å være enda mer interesse for å oppdatere til den nye versjonen av Apples operativsystem.

manzana iOS 7 trending emne på Twitter over hele verden, men et av hovedtemaene som dekkes i disse tweets er problemene som oppstår ved nedlasting og installasjon av det nye systemet. Macrumors-forumene opplever det samme temaet i meldingene som er et annet hott sted på nettet.

Mange mennesker sier at enheten fremdeles ikke sier den siste versjonen av iOS er tilgjengelig for nedlasting. Mange andre klager over at når meldingen når dem det iOS 7 Det er tilgjengelig at de har enorme nedlastningstider, ingenting fra 3 til 4 timer, men mer enn 20 timer i noen tilfeller, og alltid snakker om estimert tid.

Andre kommentarer som vi ser fra mange mennesker, snakker om feilmeldingen med følgende tekst, “Det oppsto en feil under nedlastingen”. Disse meldingene er ganske frustrerende, spesielt når nedlastingen snart er ferdig. Et annet problem vi ser er det som skjer med eierne av enheter som har lastet ned oppdateringen, men feilene oppstår i fasen som heter “Forberedelse til oppdateringen”.

Har du klart å installere den nyeste versjonen av iOS 7? Vi vil sette pris på det hvis du kunne fortelle oss det