contadores Skip to content

iOS 7 tilbyr støtte for komprimerte filer på iPad og iPhone

Vi er fortsatt forundret over nyhetene som er inkludert i iOS 7. Til tross for at det har gått nesten en måned siden Apple lanserte den endelige versjonen av det nye operativsystemet, er det fortsatt små nyheter som ikke har kommet fram. I dag bringer vi deg en ny.

I et forsøk på å dempe de stemmene som kaller iOS et lukket operativsystem og uforenlig med alt som ikke kommer fra Apple (stort sett sant), ser det ut til at de fra Cupertino har bestemt seg for å introdusere en funksjon som helt sikkert vil glede mange: egen støtte for å åpne de komprimerte filene vi mottar.

mail-ios-7

I iOS 7 kan vi åpne komprimerte filer i .zip gjennom iMessage og Mail innfødt

Som tidligere diskutert, hvis du mottok en komprimert .zip-fil I innboksen til iPad-en din hadde du to alternativer: last ned et tredjepartsprogram for å fylle gapet som iOS hadde, eller ha Jailbroken på enheten din for å få tilgang til interiøret.

Dette var veldig irriterende, siden du mange ganger ikke hadde noe annet valg enn å måtte bruke en datamaskin for å se hva filen handlet om. Heldigvis har Apple bestemt seg for å bøte på det i iOS 7 og fra nå av kan vi åpne alle komprimerte .zip-filer innfødt fra Mail eller iMessage.

Vil du vite hvordan det fungerer? Det er veldig enkelt, nedenfor forklarer vi hvordan.

zip-ios-7

Slik åpner du .zip-filer fra Mail eller iMessage i iOS 7 med en iPad eller iPad Mini

Når vi mottar en e-post, vil klippet som vises ved siden av tittelen på dette informere oss om det er noen vedlagte filer: dokumenter, bilder, osv. … Vedlagte filer fungerer på samme måte, så snart vi åpner e-posten som inneholder en av dem, vil den vil lastes ned direkte på vår iPad.

ios-7-zip-fil

Som vi kan se, når nedlastingen er fullført, får vi tilgang til det komprimerte innholdet, med muligheten for å lagre det på rullen eller sende det til en annen kontakt via Mail.

Men hva skjer hvis vi har mer enn en komprimert fil? Som vi har sett i iSpazio, klikk på mappeikonet som ligger i øvre venstre hjørne, får vi tilgang til de forskjellige dokumentene som er komprimert i arkivet.

ios-7-post-post

For øyeblikket fungerer det bare med dokumenter som er kompatible med systemet (.zip), de som ikke er kompatible, åpnes ikke eller kjenner dem ganske enkelt ikke igjen. Vi håper at Apple vil legge til mer kompatibilitet med forskjellige komprimeringsutvidelser i fremtiden.