contadores Skip to content

iOS 7 vekker stor interesse blant utviklere

Mobilannonserselskapet Onswipe Den har gitt ut en rapport som indikerer at interessen for beta-versjonen av iOS 7 vokser i et brak tempo, med tre fjerdedeler av sin iPhone-brukerbase som allerede kjører beta-versjoner av den nye iOS 7. Disse tallene representerer, I det minste mer enn 2 millioner iPhone, et tall som er mye høyere enn det som ble funnet med iOS 6-betaene den gangen. Det er sant at det kan være mange brukere “Normal” som har installert betaen, men selskapet mener at de fleste er utviklere som trenger det tilpasse applikasjonene dine til det nye bildet av iOS 7.

Applikasjonsutviklere er veldig interessert i å oppdatere applikasjonene sine med det nye bildet av iOS 7

Endringer i iOS 7 er ikke begrenset til den nye logoen og de nye ikonene i flat stil som vises i alle annonseringsfoto. For eksempel vil applikasjoner nå kunne forholde seg til søketjenester levert av operativsystemet selv. I tillegg er nye funksjoner og andre endringer i hvordan tjenester implementeres i iOS 7 lagt til, endringer som ble detaljert på WWDC forrige måned. Hvis du er en utvikler og ikke kunne delta, kan du laste ned videoene fra øktene fra Apple-nettstedet for utviklere.

Et annet mobilt reklamebyrå, PusFor omtrent to uker siden ble det publisert en rapport som sa at 0,22% av en iPhone-brukerbase i USA allerede kjørte iOS 7, et tall som i dag har økt til 0,77%. Den andre betaen har vekket tre ganger mer interesse mellom utviklere og testere: på iPad bruker 0,28% av den brukerbasen allerede Beta 2 fra iOS 7 (husk at den første ikke kunne installeres på Apple-nettbrettet). Total, iOS 7 representerer 0,46% av mobiltrafikken overvåket av Onswipe.

iOS-7-funksjoner-liste

Begge selskapene mener at økningen i brukere med iOS 7 betyr at utviklere jobber mot klokka for å ha applikasjonene sine klare og tilpasset den nye utformingen av operativsystemet. Apple lovet at den nye versjonen av systemet vil bli utgitt til høsten.

En annen faktor som kan påvirke økt bruk av iOS 7 beta er vekst av iOS-utviklerbasen, som har eksplodert de siste årene. Billetter til WWDC solgte seg ut på få sekunder, og det er et Apple-prosjekt kalt Roadshow, der Apple-ingeniører vil turnere i forskjellige land for å forklare utviklingen i utviklingen av iOS 7 utenfor USA.

Til den voksende utviklerbasen må vi legge til det enkle som Apple har gitt nå for å registrere seg som utvikler og ha tilgang til iOS-betas (i tillegg til å kunne publisere og selge i App Store). De fra Cupertino har holdt prisen på $ 99 i året. Mange avanserte brukere og selskaper har betalt denne avgiften bare for å kunne få tilgang til betaversjoner før noen andre, selv uten intensjon om å utvikle applikasjoner.

Til slutt, som de forklarer i Macnn, den nye versjonen av operativsystemet forventes å komme med ny maskinvare, utgitt rett før jul. Dette vil bety en vanvidd på shopping i App Store. Derfor er utviklere ivrige etter å la applikasjonene sine tilpasses de nye funksjonene og endringene i iOS 7.

Tror du at applikasjonene som er tilpasset den nye iOS 7, vil ha en fordel i forhold til de som ikke er det? Hvis du vil prøve Beta fra iOS 7 her, forklarer vi hvordan du gjør det.