iOS 7 vil bli forsinket i henhold til de siste ryktene

iOS 7 Det vil forsinke ankomst basert på de siste spekulasjonene. Tilsynelatende lider den nye versjonen av operativsystemet for mobile enheter fra Apple av en rekke problemer, og dette vil ikke bli sett i neste WWDC som vil ha en avtale 10. juni.

iOS 7 vil ikke være på WWDC

iOS 7 ville ikke være klar for WWDC

Dårlige nyheter for de trofaste fra Apple, tilsynelatende den nye versjonen av iOS 7 Han lider av en rekke problemer, og dette kan ikke presenteres på WWDC.

For å være mer spesifikk, må det bemerkes at slik informasjon kommer direkte fra den populære Bloomberg-portalen som de bekrefter fast at designsjefen til Apple selv, Jonathan Ive, har problemer i iOS 7.

Og er det at hvis vi ser tilbake, husker vi at verken iPhone 5 eller de nye kartene over manzana de ble godt mottatt av forbrukerne. Vi er alle klar over de mange feilene i de nye selskapskartene.

Nå, med forsinkelsen av iOS 7, kunne de “pisse av” enda mer den store mengden brukere som venter spent på å få vite i detalj den nye versjonen av et av de mest brukte operativsystemene på markedet i dag.

Og jeg sier “forbanna” enda mer, for denne uken hørte vi at den nye designen av iOS 7 brøt fullstendig med alle ordningene og viste en komplett ansiktsløftning som hadde vred mange trofaste.

iOS 7

Vi får se hvordan de klarer det fra manzana, selv om alt peker, at vi ikke vil kunne se operativsystemet på WWDC.

Selv om vi for øyeblikket ikke kan si mye mer, siden denne verden kan overraske oss fra den ene dagen til den neste. Selvfølgelig ville det være flott å se den nye versjonen av iOS 7 neste juni.

Bare tiden kan bestemme, så for øyeblikket må vi bare vente og være klar over alle nyheter som kan oppstå i løpet av de kommende dagene.

Og du, Når forventet du å se iOS 7?.