iOS 7 vil forbedre kartene dine betydelig

iOS 7 ville komme med totalrenoverte kart i følge Tim Cook. Og det var at dette ble utsatt for et intervju ganske nylig for å tydeliggjøre litt mer nyheten som Apple har for oss de kommende månedene.

iOS 7 kommer med kraftig forbedrede kart i følge Tim Cook

iOS 7 vil forbedre kartene dine betydelig

Oppstyret som har løftet iOS 7 rundt hele nettverket er ganske enkelt spektakulært. Det er mange rykter og spekulasjoner som vises daglig. Det er også mange og brukere som er ivrige etter å kjenne noen offisielle data relatert til denne nye versjonen av operativsystemet for mobile enheter. manzana.

I dag ønsker vi å dele med deg en interessant og nylig video der Tim Cook blir intervjuet. De sier at hvem som advarer ikke er en forræder, så herfra forteller vi deg siden videoen varer nesten halvannen time. I tillegg, og som du allerede har gjettet, er videoen helt på engelsk.

Når du har sagt alt dette, og hvis du fremdeles er interessert i å se innholdet, så lar vi deg være med den aktuelle videoen.

Som vi allerede har nevnt før videoen, er omtalen av de fornyede og forbedrede kartene som den nye versjonen av iOS 7.

Du kan også gjette at iPhone 6 ikke ville komme i tide til å bli sett i år, men at vi måtte vente til neste 2014 for å offisielt kjenne til alle aspekter av den nye Apple-terminalen.

Til slutt er det også snakk om den større skjermstørrelsen som den neste terminalen på blokken ville ha. Så over er det lite annet å trekke frem ved videoen, selv om du er interessert i å vite mer detaljer, anbefaler vi gjengivelsen.

Og du,Hvilke nye aspekter venter du på i iOS 7?