contadores Skip to content

iOS 7 vil ha en betydelig gjennomgang av brukergrensesnittet

I noen måneder nå har det vært en enorm tendens til å betrakte iOS som et foreldet og arkaisk operativsystem. Mange forventer en stor systemoppdatering, en oppdatering som vil sette den tilbake på toppen av bølgen og få Apples smarttelefoner og nettbrett tilbake til å gjenopprette et av de viktigste kjennetegnene: innovasjon.

Med kunngjøringen om at Jonathan Ive vil være ansvarlig for grensesnittdesignen til Apples operativsystemer og applikasjoner, steg ryktene om en endring for neste versjon av iOS. For øyeblikket er mange overbevist om at iOS 7 vil være en fullstendig ombygd versjon, og det ser ut til at noen eksperter på området som John Gruber eller Rene Ritchie ser ut til å bekrefte at det vil være det.

Gruber og Ritchie mener iOS 7 kan bli forsinket på grunn av store UI-endringer

Gruber har kommentert at Apple jobber med iOS 7, han sier at han har hørt at ingeniørene som jobber på OS X 10.9 er fjernet fra prosjektet for å jobbe med utviklingen av iOS 7. Dette kan bety at Apple legger all sin innsats i Neste versjon av iOS, selv om det også kan bety at de er forsinket i utviklingen, og at vi kanskje ikke ser den i neste WWDC i sommer da det skjedde med den nåværende versjonen av operativsystemet og andre tidligere versjoner.

For hans del, Rene Ritchie, kommenterer at selv om Ives arbeid er behagelig for mange mennesker, vil det helt sikkert slutte å like alle disse menneskene og designerne som elsker dagens teksturer av iOS. Det er tydelig at det aldri regner etter alles smak, mye mindre på noe så personlig som utformingen av et grensesnitt.

På den annen side snakker Gruber også om iOS-ingeniører som er heldige nok til å kunne komme seg av og på Apple-lokalene, med utviklingsversjonene av iOS 7 på enhetene sine. Gruber sier at skjermene på disse enhetene har personvernfiltre, slik at ingen kan se “den viktigste overhalingen av iOS-brukergrensesnittet så langt

Uten tvil vil ordet fra disse to ekspertene få ryktene om et nytt grensesnitt i iOS 7 til å komme tilbake med mer kraft enn noen gang, og jo nærmere den vanlige WWDC-datoen (juni måned) er, vi kommer garantert til å se mer og mer. rykter, mer og mer konkret.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!