iOS 7 vil ha stemmegjenkjenning uten nett

Siri SiRi

Fra koden til iOS 7 i Beta 3-versjonen ser det ut hva som kan være eple stemmegjenkjenning i modus offline. Dette står i kontrast til måten å utføre denne funksjonen i iOS 6 hvis drift helt avhenger av skyen. Så for Apples stemmegjenkjenning i iOS 6 var en internettforbindelse nødvendig.

Som en konsekvens av det som følger av koden til iOS 7, Apples stemmegjenkjenning kan nå gjøres i flymodus, noe som er umulig i tidligere versjoner av iOS.

Apple har ikke bekreftet om offline stemmegjenkjenning vil være til stede eller ikke i sin nye versjon av iOS 7. Til tross for bare produksjonen av disse linjene iOS 7 Der det foreslås denne muligheten, så blir nettet av spekulasjoner sådd. Blant disse spekulasjonene er muligheten for at Siri også begynne å jobbe offline. Husk at driften av Siri Det er også knyttet til eksistensen av en internettforbindelse.

iOS 7 Beta

Uten tvil, hvis talegjenkjenning og Siri forresten offline vil få Apple til å møte sin konkurrent Google, som vi husker allerede inneholder disse to funksjonene offline.