iOS 7 vil “tvinge” utviklere til å oppdatere appene sine

iOS 7 vil være den første versjonen av operativsystemet som virkelig representerer en stor estetisk og funksjonell endring. Denne neste versjonen bryter med alt vi visste til nå og kommer til å modernisere iPad og iPhone på det ideelle tidspunktet, siden mange brukere begynner å kommentere at de er utdaterte.

Denne nye versjonen av operativsystemet vil bli godt mottatt av mange brukere. Andre vil bare hate det, og det vil være en gruppe mennesker som ikke engang vet at de kan oppdatere iDevice-en og holde seg med iOS 4, iOS 5 eller iOS6 til enheten bare slutter å fungere eller er oppdatert.

rdio-ios7

Utviklere bør oppdatere applikasjonene sine så snart som mulig for å tilpasse seg det nye grensesnittet til iOS 7

De som helt sikkert vil finne ut at det er en ny versjon av operativsystemet, vil være utviklerne, og denne nye versjonen, med det nye grensesnittet og nye API-er, vil gi dem arbeid, mye arbeid.

Utviklere må oppdater applikasjonene dine og tilpass dem til den nye estetikken til iOS 7, i det minste hvis de vil fortsette å selge lisenser for appene sine og ikke vil at det skal bli en av dem som installeres, og sekunder senere blir den helt slettet fra enheten, på grunn av det forferdelige førsteinntrykket det skaper.

Antagelig vil de fleste utviklere allerede jobbe med å tilpasse applikasjonene sine. De fleste har ikke råd til å vente lenge, men vil ikke gjøre annet enn å miste brukere til konkurransen som er fornyet. Det kan godt hende at adopsjon av iOS7 er rask, og utviklerne må oppdatere appene sine så snart som mulig. Denne gangen har de ikke råd til å oppdatere applikasjonene sine så mye som noen tok litt tid å tilpasse seg den 4-tommers skjermen på iPhone 5, noe som mange ennå ikke har gjort.

Whatsapp-iOS7

IOS 7-grensesnittet vil følge oss i mange år fremover. Det nye moderne grensesnittet er her for å holde seg en god stund Og hvis en applikasjon ønsker å ha en viss sjanse for å lykkes, må den tilpasse seg nye trender i operativsystemet.

Selvfølgelig er det også viktig at applikasjonen oppfyller et brukerbehov, men uansett har en applikasjon med et dårlig og utdatert grensesnitt ikke så stor sjanse for suksess (med mindre det er det eneste alternativet og mange mennesker trenger det). , noe usannsynlig).

Som de sier i TUAW, hvis du er en utvikler, har du en applikasjon publisert i AppStore og du vil fortsette å få salg, nedlastinger og nye brukere begynner å bruke den, bør du vurdere å oppdatere den så snart som mulig. Tilpass den til nye trender for operativsystemdesign og prøv selvfølgelig dra nytte av nye funksjoner som Apple tilbyr utviklere gjennom nye API-er.

Er du enig? Tilpasser du allerede appene dine til den nye designen til iOS 7?