iOS 7 vil være mer åpen og tilpassbar av brukeren i følge Tim Cook

Siden Apple kunngjorde at Jony Ive ville være den nye personen som har ansvaret for å designe programvaregrensesnittet for Apples operativsystemer, har vi gledet oss til å se nyhetene. Jeg har vært en person som har tjent sitt gode rykte som en maskinvaredesigner, og nå som han har kommet inn i programvarens verden gleder vi oss til å se hva han er i stand til.

På en fersk All Things Digital D11-konferanse sa Apple-administrerende direktør Tim Cook det Jony Ives arbeid har bidratt til å drive iOS-utvikling. I tillegg la han til at designerens arbeid har spilt en nøkkelrolle i iOS 7 designprosess, og at det har perfekt blandet maskinvare, programvare og tjenester. Uten tvil noen ord som vil gi mye å snakke om de kommende dagene.

ios-7-konsept

Tim Cook snakker om iOS 7, Jony Ive og hans kartleggingstjeneste

Tim har også snakket om fleksibiliteten i operativsystemet. Han har sagt at de forbereder seg på å tilby større fleksibilitet for tilpasninger fra tredjeparter (både på bruker- og utviklernivå), selv om han også forsikrer at de vil fortsette å ha strengere kontroll enn Google har med Android. Tim sa “Noen kunder vil ha full kontroll, men ikke massene. Vi kommer til å åpne mer

Dette vil sikkert glede mange mennesker. En av de vanligste kritikkene av Apple er at de kontrollerer for mye hva som kan og ikke kan gjøres med sine enheter og operativsystemer, så de som åpner hendene litt mer vil like mange.

Tim hadde også tid til å reflektere over kartleggings-tjenesten hans. Hva sa du “vi er skrudd”Og at selv om applikasjonen har forbedret seg mye, har de fortsatt mye arbeid å gjøre.

ios-6-vs-ios-7-konsept

Med tanke på retningen samtalen tok, var det et uunngåelig spørsmål. Cook ble spurt om Scott Forstalls avgang fra selskapet. Cook svarte ikke direkte på spørsmålet, selv om han kommenterte det han mener at hans avgang har betydd en veldig god forandring.

Tim Cook har ikke vært spesifikk med endringene som vil bli inkludert i iOS 7, så vel påpekt av Electronista. Noe helt logisk med tanke på måten Apple fungerer på. Hvis alt fortsetter sin gang og ryktene blir bekreftet, er det mest sannsynlig at vi 10. juni kommer ut av tvil og kjenner alle hemmelighetene (eller i det minste en god del av dem) av iOS 7 under den første innledningen av WWDC .

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!