contadores Skip to content

iOS 7 vil være tilgjengelig for alle fra 18. september

18. september kan vi alle installere iOS 7 på iPad, iPhone og iPod Touch

Apple har offisielt bekreftet tidligere i dag at den nye iOS 7 vil være tilgjengelig for nedlasting fra og med 18. september. Som det ryktes om for noen uker siden, var den endelige versjonen av det nye Apple-operativsystemet veldig nær, til tross for at Golden Master-versjonen ennå ikke er utgitt.

Under dagens hovedtaler har Craig Federighi bekreftet 18. september som den offisielle datoen iOS 7 vil være tilgjengelig for kompatible enheter for alle brukere.

Den endelige versjonen av iOS 7 kan lastes ned helt gratis fra 18. september

Som vanlig har Apple startet med å gjøre en rask gjennomgang av hovedfunksjonene i iOS 7 (mye raskere enn de gjorde ved den siste WWDC i juni). Som allerede demonstrert i den siste grunntonen, har Federighi tatt scenen for å demonstrere fordelene med den nye iOS 7.

I løpet av få minutter klarte vi å se hovedfunksjonene som er inkludert i det nye operativsystemet, og fremhever til enhver tid den fornyede og fantastiske designen som iOS nå sports.

ios-7-keynote

For å nevne noen: det nye varslingssenteret, iTunes Radio, multitasking, Siri, Safari eller den fornyede Camera-appen. Federighi har også påpekt Ny varsel og ringetoner i iOS 7, gode nyheter som vil tilby oss et alternativ til den typiske tri-tone.

Som forventet vil utgivelsen av den endelige versjonen av iOS 7 sammenfalle med lanseringen av de nye iPhone-modellene, som vil finne sted noen dager senere. Vil du vite om den nye iOS 7 vil være kompatibel med din nåværende enhet?

ios-7-1

Enheter som er kompatible med iOS 7

Selv om Apple allerede har utgitt den offisielle listen over enheter som vil være kompatible med iOS 7, har vi kunnet se den igjen slik at det ikke er rom for tvetydighet.

  • iPhone 4, iPhone 5S, iPhone 5.
  • iPad 2, iPad 3, iPad 4.
  • Ipad mini.
  • iPod Touch (5. generasjon).

lista-ios-7

Denne listen inkluderer selvfølgelig ikke den nye iPhone 5C og iPhone 5S som Apple har gitt ut i dag, men åpenbart vil den også være tilgjengelig for dem. Dessuten vil de allerede ha den installert når de når hendene til kjøperne.

Det gjenstår bare å vente til 18. september med å ha iOS 7 på enhetene våre og nyt den nye opplevelsen og mulighetene som Apple tilbyr oss. Kunne Cupertino vært i stand til å løse alle feilene som ble spilt inn i tidligere betaversjoner? Om litt mer enn en uke vil vi legge igjen tvil.