iOS 7 viser oss et fint design

iOS 7 vises igjen i et utrolig design veldig hyggelig for våre synspunkter. For å være ærlig, er dette konseptet det jeg likte mest så langt i dag. Vil dette være den endelige utformingen av det nye Apple-operativsystemet? Vi viser deg videoen og alle detaljene nedenfor.

iOS 7 i et pent design

iOS 7 gleder oss med et fantastisk design

Som alltid skjer i alle Apple-produkter, denne iOS 7 har allerede vært målet for en enorm mengde rykter, spekulasjoner og til og med konseptuelle videoer, som er dagens tema.

I forrige nyheter har vi vist deg flere designkonsepter for iOS 7, men dagens er noe spesielt. Denne nye gjengivelsen er etter min mening den beste jeg har sett så langt. En totalrenovert design, enkel, enkel å bruke og veldig, veldig intuitiv så vel som funksjonell.

Det var mye kommentar om at dette nye Apple-operativsystemet ville komme totalrenovert og med et veldig enkelt og minimalistisk utseende. Men sannheten, hvis dette som vi viser deg nedenfor viser seg å være det endelige aspektet av den allerede ettertraktede iOS 7, er vi glade.

Uten å underholde deg mye mer, lar vi deg den aktuelle videoen slik at du kan meditere og trekke dine egne konklusjoner …

En ny iOS 7 totalrenovert og veldig veldig enkel å bruke.

Dessverre er dette bare et konsept som ikke trenger å bli ekte … For øyeblikket må vi fortsatt vente på Apple uttaler offisielt å vite i detalj alle aspektene ved det nye operativsystemet.

I mellomtiden vil vi fortsette å informere deg om noe nyhet som har noe med iOS 7 å gjøre.