iOS 7 viser oss sin mest minimalistiske side i en ny video

iOS 7 Den vises i en ny konseptuell video, for ved denne anledningen å vise oss sin mest minimalistiske side. En interessant video der vi får vist den store enkelheten i den nye versjonen av operativsystemet for Apple mobile enheter og den store lettheten vi kan utføre alle slags oppgaver i den.

iOS 7 viser oss sin enkleste side

iOS 7 viser oss det mest minimalistiske ansiktet

Og det er at vi frem til i dag allerede har vist deg et stort antall konseptuelle videoer relatert til denne nye versjonen av iOS 7. Men ja, ingen av videoene vist over har noe å gjøre med videoen som vi skal vise deg i dag. En video, der operativsystemet til manzana med en fornyet og enkel design så vel som enkel og intuitiv.

I tillegg, og til glede for alle de lojale fans av selskapet, er det verdt å si at de siste rapportene bekrefter at denne nye versjonen av iOS 7 vil bli presentert 10. juni på WWDC.

Så sett på en slik måte, trenger vi ikke å vente mye lenger for å kunne definitivt kjenne hver og en av kjennetegnene til denne nye versjonen av iOS 7.

Uten tvil denne nye versjonen av operativsystemet for mobile enheter av manzana, er en av de mest etterlengtede tingene i 2013. En ny versjon av iOS som et stort antall brukere ser fram til og begeistret.

Denne versjonen av iOS 7 forventes å vise oss et fullstendig fornyet design så vel som mye mer elegant og rent enn utseendet til de tidligere versjonene. Men … for ikke å underholde deg lenger, vil vi la deg være med videoen slik at du kan trekke dine egne konklusjoner.

Nå, og som vi pleier å gjøre i denne artikkeltypen, vil vi gjerne vite meningene til leserne våre om den.

Hva synes du om dette nye konseptet iOS 7?.