iOS 7 viser oss varslingssenteret og kontrollsenteret i video

iOS 7, drift av Kontrollsenter og varslingssenter

Den nye versjonen av operativsystemet, iOS 7, av manzana Den ble sluppet for allmennheten forrige onsdag, og den bringer mange nye funksjoner og funksjonalitet sammenlignet med den nyeste versjonen av iOS.

Mange av oss begynner å bli vant til de mange endringene og forbedringene, så vel som det nye bildet av iOS 7 men det kan være vanskelig å få tak i iOS 7 Fra begynnelsen, så det vil være mange som prøver å kjempe hånd i hånd med oppdateringen av operativsystemet. Derfor i dag bringer vi deg et par videoer hvor du kan se driften av både Kontrollsenteret og varslingssenteret i iOS 7.

Den første av videoene varer to minutter og handler om Kontroll senter i iOS 7. Dette er en utmerket forbedring i iOS og vil gi brukerne øyeblikkelig tilgang til kameraet, selvutløseren, lydavspillingskontrollene og Airplay.

Brukere kan også justere lysstyrken på skjermen, aktivere eller deaktivere visse tilkoblinger. Videoen viser tydelig hvordan du åpner Kontroll senter med sveip opp på skjermen og deretter detaljer om de mange funksjonene som er tilgjengelige fra den.

Den andre videoen er en kort titt på å forbedre Notifikasjons senter. Dette varslingssenteret viser brukere tapte anrop, nye e-postmeldinger og mye mer. Og nå har du en fane som heter “i dag”. Der brukere kan se på værforholdene, trafikksituasjonen i byen din eller om du har kontakt på bursdagen deres.

Videoen viser hvordan du får tilgang til varslingssenteret ved å skyve skjermen ned og beskriver også de tre tilgjengelige fanene, “i dag”, “alt” og “tapt”. Sistnevnte gir detaljer om varsler du ennå ikke har behandlet eller sett på, for eksempel meldinger eller ubesvarte anrop.

Hvis du allerede har oppgradert til iOS 7 Du vet allerede mange av nyhetene du kommer til å møte, og med disse videoene vil vi at du skal kunne møte disse nyhetene med mye mer letthet. Det er imidlertid noen som har blitt oppgradert til iOS 7 og de har problemer, så vel som noen som er oppdatert og ikke liker det nye aspektet av operativsystemet. Totalt sett mener vi imidlertid at fornyelsen som Apple presenterer for sin iOS 7 det var mer enn nødvendig, inkludert nye funksjoner og forbedringer.