iOS 7 vises i et ekte bilde

iOS 7 vises i et antatt ekte bilde som bare er lekket rundt i hele nettverket. Tilsynelatende kan dette være det siste aspektet av den nye versjonen av operativsystemet for Apples mobile enheter. For øyeblikket godkjennes ikke informasjonen av noe offisielt organ, selv om den har et stort antall muligheter for å vise oss den endelige utformingen av operativsystemet. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iOS 7 vises i et ekte bilde

iOS 7 vises i et nytt ekte bilde

Som i nesten alle nyhetene om manzanaDe siste månedene har vi vært vitne til utallige rykter og spekulasjoner relatert til denne nye versjonen av iOS 7.

Men i dag ville vi dele noe annet med deg. Og det er det ganske nylig et antatt bilde av det som kan være den definitive utformingen av iOS 7.

Det er klart at dette har skapt en enorm røring på nettet og har generert alle slags meninger. Et stort antall brukere bekrefter at dette bildet tydelig reflekterer den definitive versjonen av iOS 7, mens mange andre tror at operativsystemet vil lide mange varianter og vil være helt forskjellig fra det de endelig presenterte på WWDC i 2013.

Sannheten er at herfra blir vi ikke våte eller risikerer å si om dette bildet gjenspeiler det endelige aspektet av systemet eller ikke.

Som mange av dere allerede vet, er denne typen informasjon vanligvis ganske forvirrende og veldig utsatt for å lide av alle slags variasjoner i løpet av tiden.

Men alt dette betyr ikke at vi er interessert i å vite førstehånds hva leserne våre synes om det.

¿Du tror at dette nye lekkede bildet gjenspeiler det endelige utseendet til iOS 7.?