iOS 7 vs iOS 6: Safari-nettleser

Nesten to uker har gått siden manzana avslørte sitt nye mobile operativsystem iOS 7 til verden med en lansering planlagt sent på høsten. Siden har vi sett en serie tester utført med den nye programvaren, og i dag ønsker vi å dele med deg en interessant sammenligning der den populære Safari-nettleseren kjøres på både iOS 6 og iOS 7 på en iPhone 5. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iOS 7 vs iOS 6, Safari-nettleser

iOS 7 vs iOS 6: Safari-nettleser

Apple har gjort noen endringer i Safari-brukergrensesnittet med et fint mye renere og enklere utseende sammenlignet med forrige versjon av nettleseren. De samme knappene vises fremdeles nederst på Safari, selv om de har et noe annet design.

Med iOS 7 på iPhone 5 er det nå muligheten til “privat surfing”. Dessuten ser det ut til at det nye tabulator-systemet tar noen ideer fra den berømte Google Chrome. Hastighet og flytbarhet virker utsøkt i denne nye versjonen av Safari.

Det er ting som ser ut til å lastes litt raskere i iOS 6-versjonen, men det må huskes at dette fremdeles er en beta og ikke en endelig versjon av firmware, som er den mest normale tingen i verden å støte på en eller annen type feil eller lag.

Lesemodus kan fremdeles finnes i iOS 7-versjonen, men nå har du alternativlinjen nederst på siden, så det vil være mye enklere å åpne andre faner nå, selv om det ikke virker mulig å endre størrelsen på teksten.

Nå, og uten å underholde deg mye mer, overlater vi deg til den aktuelle videosammenligningen slik at du kan trekke dine egne konklusjoner.

¿Hva synes du om driften av Safari i denne nye versjonen av iOS 7?