contadores Skip to content

iOS 8.0.2 har problemer med Bluetooth-tilkobling til bil og andre enheter

iOS 8.0.2 forårsaker problemer med Bluetooth-tilkobling til bilen og andre enheter

Det synes som iOS 8 bringer mer hodepine til Apple enn forventet. Hvis den første versjonen av systemet som ble utgitt 17. september, hadde noen problemer relatert til WiFi og batterilevetid, som avtok raskere, ser det ut til at de to nye oppdateringene heller ikke har kommet så bra ut. Nå, flere brukere har klaget på at iOS 8.0.2 forårsaker noen problemer når du kobler enheten til bilen via Bluetooth og til og med med andre enheter.

Disse berørte brukerne har reflektert disse klagene gjennom forskjellige spesialiserte fora., både i Apple-støttefora og i andre som MacRumors-nettstedet, der de kommenterer at de opplever problemer med Bluetooth hver dag med både iOS 8 og iOS 8.0.2, den siste versjonen utgitt av Apple for å korrigere noen problemer.

ios-8-0-2-problems-bluetooth-2

Problemet ser ut til å være til stede i den nye iPhone 6, iPhone 6 Plus og andre enheter som er oppdatert til iOS 8. Ifølge brukerne skjer det flere ting når de kobler iPhone-en til bilen via Bluetooth, som det tilkoblingen er avbrutt når en samtale kommer inn, lyd slutter å komme ut av bilens høyttalere og det er til og med tilfeller der det er umulig å opprette forbindelse.

Problemet er til stede i iOS 8 og iOS 8.0.2

En av brukerne kommenterer at normalt når han kobler iPhone til bilen når han ringer eller mottar et anrop, stopper musikken i bilen og hører samtalen gjennom bilens høyttalere. Men, Med iOS 8 stopper ikke musikken, og lyden til enheten spilles ikke gjennom høyttalerne og den eneste måten å snakke med den andre parten på er å aktivere iPhone-høyttaleren.

ios-8-0-2-problems-bluetooth-3

Gjennom en tråd opprettet i MacRumors-forumet er det kjent at noen av bilmerkene som har problemer med Bluetooth-tilkoblingen i iOS 8 og iOS 8.0.2 er BMW, Mercedes, Hyundai, Toyota og Lexus, selv om det antas at det også kan påvirke andre modeller.

Bluetooth-feil er ikke begrenset til biler

I tillegg kommenterer MacRumors at disse problemene med Bluetooth-tilkoblingen ikke bare vises når du prøver å koble iPhone til bilen, men ville også dukket opp når du prøver å koble den til andre enheter, for eksempel høyttalere, hodetelefoner, etc.

ios-8-0-2-problems-bluetooth-4

Apple er klar over disse problemene med Bluetooth-tilkoblingen og har allerede kunngjort at de jobber for å fikse dem i fremtidige oppdateringer.. Det må sies at noen brukere som har installert iOS 8.1 Beta 1, kommenterer at problemet har forsvunnet, men for øyeblikket er det ukjent om vi vil måtte vente på ankomst av denne versjonen, som er planlagt utgitt 20. oktober, eller hvis de vil starte en liten oppdatering i mellom for å løse problemet.