contadores Skip to content

IOS 8.1.3 Aktivitetslogger får deg til å tro at den snart kommer

9. desember ga Apple ut iOS 8.1.2, en mindre oppdatering som løste noen problemer som var til stede i tidligere versjoner. I følge siste data kunne neste versjon se lyset raskere enn vi forventet, og det er det forrige uke har MacRumors registrert aktivitet på enhetens nettsted som kjører iOS 8.1.3, selv om det for øyeblikket ser ut til å være ganske lavt.

Apple jobber ustoppelig med sitt mobile operativsystem, du må bare se hvordan dagen etter, 10. desember, ga de ut iOS 8.2 Beta 2. Det er den andre testversjonen av hva som blir den neste store oppdateringen, og som ikke kommer før i 2015, sikkert akkompagnert av Watch.

ios-8-1-3-log-aktivitet-4

For øyeblikket, Det er ikke kjent hva iOS 8.1.3 vil omfatte, men det antas at det vil være en annen mindre oppdatering med fokus på å rette feil, og at den ikke vil ha noen ny funksjon eller funksjon. Fra MacRumors kommenterer at de har sett hvordan antallet enheter med denne versjonen har økt litt etter litt, men våger ikke å gi en omtrentlig ankomstdato.

Aktivitetspostene til iOS 8.1.3 har vokst litt etter litt

Det første tegnet på eksistensen av iOS 8.1.3 dukket opp i aktivitetsloggene til MacRumors 8. desember, bare ett døgn før iOS 8.1.2 ble utgitt. For øyeblikket er antallet enhetsforestillinger som kjører denne siste versjonen av Apples mobile operativsystem, fortsatt lite, med bare noen få dusin totalt.

Men, Global trafikk fra iOS 8.1.3-enheter viser en tydelig oppadgående trend, spesielt for helgen. Selv om de i MacRumors påpeker at det er en mulighet for at noen identifikatorer er blitt forfalsket, har den klare trenden med økt bruk og besøk fra Apples egne nettverk vært svært pålitelige indikatorer i det siste om arbeidet de utvikler i Cupertino.

ios-8-1-3-log-aktivitet-3

Utgivelsesdatoen for iOS 8.1.3 for nå er fortsatt et mysterium, men med jula rundt hjørnet, ser det ut til at vi må vente til begynnelsen av året med å få denne oppdateringen. I alle fall har de også muligheten for at det vil tjene til å løse et stort problem, slik at Apple kunne løslate det før utgangen av 2014.

Det er ukjent hvilke nyheter iOS 8.1.3 vil bringe

På den annen side kommenterer fra MacRumors at det ikke er kjent hvilke som kan komme med iOS 8.1.3, siden Apple sender vanligvis ikke testversjoner til utviklere av disse mindre oppdateringene..

Vi har imidlertid nylig sett et unntak med iOS 8.1.1, som prøveversjonen ble utgitt for utviklere i begynnelsen av november og uker senere ble det gjort for resten av brukerne.

ios-8-1-3-log-aktivitet-2-

Legg merke til slutt adopsjonsfrekvensen til iOS 8 er ganske god, og er for tiden til stede i 63% av kompatible enheter. Husk at mens neste oppdatering kommer, hvis du vil, kan du installere iOS 8.1.2 på iPhone og iPad ved å laste ned lenkene, gjennom iTunes eller via OTA.