iOS 8.1.3 reduserer plassen som kreves for å oppdatere og fikse forskjellige feil

Apple har nettopp gitt ut en ny versjon av sitt mobile operativsystem. iOS 8.1.3 Den er allerede tilgjengelig og fører med seg viktige nyvinninger, blant dem skal det bemerkes at mengden ledig lagring som kreves for å utføre en programvareoppdatering er sterkt redusert. Her forteller vi deg hvilke nye ting det gir og hvordan du installerer det.

På den annen side har de også gitt ut en oppdatering til operativsystemet på skrivebordet. Den nye OS X Yosemite 10.10.2 gir flere nye funksjoner, er det viktigste at WiFi-tilkoblingsproblemene på noen Mac-maskiner er løst. Vi ser også muligheten for å administrere iCloud Drive i Time Machine, samt stabilitets- og sikkerhetsforbedringer i Safari.

iOS-8-1-3-update-5

Når du går tilbake til iOS 8.1.3, må det sies det Apple har også klart å fikse fire bugs som Jailbreak kan gjøres med TaiG gjennom. Når det gjelder ytelse, har forbedringen i denne versjonen vært veldig liten, spesielt på eldre kompatible enheter.

Hovednyheter for iOS 8.1.3

Adopsjonsfrekvensen til iOS 8 har vært noe lavere enn forventet, blant annet fordi ledig plass som trengs for å oppgradere var for stor, som fikk mange til å bestemme seg for å beholde sin versjon. Med iOS 8.1.3 har Apple klart å redusere denne nødvendige lagringen på en veldig bemerkelsesverdig måte.

ios-8-1-3-oppdatering-2-

På den annen side, iOS 8.1.3 også Løsningsproblemer som gjorde at noen brukere ikke kunne oppgi Apple ID-passordet sitt for å bruke Meldinger og FaceTime. Løst et problem som resulterte i at søkeresultatene for appene ikke ble vist i Spotlight.

ios-8-1-3-oppdatering-3

I oppdateringsinformasjonen kommenterer de det Løst et problem som fikk multitaskingbevegelser til å ikke fungere ordentlig på iPad. Til slutt legger iOS 8.1.3 til nye konfigurasjonsalternativer for standardiserte eksamener i utdanningssektoren.

Det må sies den nye versjonen iOS 8.1.3 er kompatibel med iPhone 4S, iPad 2 og iPad Mini og videre, så vel som femte generasjon iPod Touch. Husk at hvis du har ødelagt enheten din og du ikke vil miste den, må du vente med å oppdatere, for ellers vil du miste den.

Kan hende du også liker… Alt vi vet om Apples iOS 8.2 til dags dato.

Slik installerer du iOS 8.1.3 på iPhone, iPad og iPod Touch

Først av alt, det første du må gjøre er å lage en sikkerhetskopi før du oppdaterer til iOS 8.1.3 eller annen versjon. I tilfelle du gjør det gjennom iTunes, gjøres dette automatisk, men du kan også velge å lagre dataene dine i iCloud.

Som ved andre anledninger, har du to alternativer for å installere iOS 8.1.3 på din iPhone, iPad eller iPod Touch: enten å koble den til iTunes eller via OTA (Over The Air).

ios-8-1-3-oppdatering-4

Hvis du foretrekker å installere iOS 8.1.3 via OTA, må du sørge for at enheten har nok batteri for å møte oppgraderingen, så det er best å koble den til lyset. Da må du gå til Innstillinger – Generelt – Programvareoppdatering, hvor en automatisk sjekk vil bli startet for å se om oppdateringer er tilgjengelige og når det oppdages, må du bare installere den.

På den annen side, hvis du vil installere iOS 8.1.3 gjennom iTunes, er prosedyren også veldig enkel. Det første du må gjøre er åpne iTunes og koble til enheten ved hjelp av USB-kabelen . Klikk deretter på enhetsknappen i øverste høyre hjørne og klikk på “Se etter oppdateringer”. Hvis det er tilgjengelig, vil det gi deg muligheten til å starte oppdateringsprosessen.

Har du allerede installert iOS 8.1.3 på iPhone, iPad eller iPod Touch?