contadores Skip to content

iOS 8.1, 8.2 og 8.3, planlagte oppdateringene for 2015

For bare et par uker siden ga Apple ut iOS 8 for alle brukere, men det begynner allerede å snakke om mulige fremtidige oppdateringer av den nye versjonen av det mobile operativsystemet. Når man tar hensyn til trinnene som er tatt av Apple med tidligere versjoner og hvordan den oppfører seg for tiden, antas det at i 2015 kunne vi se tre nye oppdateringer: iOS 8.1, 8.2 og 8.3.

Dette uttales av Mark Gurman fra nettstedet 9to5Mac i en rapport publisert i går. På denne måten vil det være klart Apple jobber hardt for å få fart på iOS-utviklingsprosessen, siden hvis vi sammenligner det med iOS 7, ser vi hvordan det ble i versjon 7.1.2.

iOS-8-2015-2

I tilfelle dette var sant, kan vi møte en stor endring i oppdateringstrenden fulgt av Apple de siste årene basert på lansering av en ny iOS-versjon i høst og en stor oppdatering av den tidlig på neste år.

Hva ville være tempoet i Apple-oppdateringer med iOS 8?

Ser frem til 2015, Mark Gurman sier at han kunne bekrefte de tre neste store oppdateringene av den nylig utgitte iOS 8 takket være dataene som leveres av en utvikler som er nært knyttet til iOS. I tillegg må det også legges til spor av iOS 8.1, 8.2 og 8.3 er registrert i Google Analytics av ​​9to5Mac.

iOS-8-2015-5

Selv om denne informasjonen ikke er bekreftet av det amerikanske selskapet, er det kjent for alt det Apple jobber vanligvis med neste iOS-oppdatering selv før de slipper hovedversjonen. Uten å gå lenger, ga selskapet ut Golden Master fra iOS 8 9. september, og bare åtte dager senere ga de ut den endelige versjonen for alle brukere, selv om det er riktig at denne Golden Master-versjonen vanligvis er praktisk talt den samme. .

Mens de ga ut Golden Master av iOS 8, hadde de allerede forberedt den første iPhone 6 med iOS 8 forhåndsinnlastet og de jobbet med den første oppdateringen for å fikse feil. På denne måten kan selskapet utvikle versjon 8.1 og 9 parallelt.

ios-8-2015-4

Hvorfor ville Apple ha endret trenden med iOS-oppdateringer?

Gurman øker på 9to5Mac muligheten for at Apple driver bort fra den årlige iOS-utgivelsessyklusen på grunn av maskinvarerelaterte årsaker. Imidlertid er det også rom for et annet alternativ som høres veldig sterkt ut, som f.eks mulig ankomst av en ny versjon av iPad.

Vi snakker om den 12,9-tommers iPad Pro, som ifølge de siste ryktene kunne bli utgitt i andre kvartal 2015. Og hvilket forhold vil denne nye enheten ha til iOS-oppdateringer?

iOS-8-2015-3

Veldig enkelt, siden det antas det ankomsten av iPad Pro ville bringe med seg nye funksjoner på programvarenivå, som for eksempel den forventede flerskjermmodusen for delt skjerm, som en iOS 8-oppdatering ville være nødvendig for å tillate denne funksjonen.

Endelig også husk at det fremdeles mangler noen forbedringer i iOS 8 som en Kart-app forbedret med nye funksjoner, iTunes Radio, TextEdit og Preview-apper og mye mer.