iOS 8.1 vs Android 5.0 Lollipop – Visual Comparison

Visuelle forskjeller mellom iOS 8.1 og Android Lollipop

Som du allerede vet, iOS 8.1 er gitt ut av gutta fra CupertinoIkke lenge før Google endelig kunngjorde utgivelsen av den etterlengtede Android 5.0 OS Lollipop. De to gigantene i smarttelefonindustrien er fremdeles låst i en av de heftigste OS-kampene i moderne tid. Google har gjort noen eksepsjonelle endringer med Android 5.0, på samme måte som Apple har gjort endringer i den nyeste versjonen av Apples mobile OS, selv om de i sistnevnte tilfelle ikke er så “synlige” endringer.

Det er sant at egenskapene og funksjonene spiller a grunnleggende rolle i det endelige forbrukervalget, er mer enn ofte det visuelle elementet som avgjør det endelige valget. Android, med Jelly Bean og KitKat-prosjektet, har fått fart og flyt ganske nødvendig for operativsystemet, å bli bedre for å kunne likestille på en måte til iOS. Googles nye operativsystem legger til noen glatte fysikkbaserte animasjoner, så nøyaktig hvor langt operativsystemets samlede flyt er forbedret sammenlignet med iOS, vil ikke være kjent. til den endelige forbrukeren har det i hendene og sjekker det selv.

ios-8-vs-lollipop-comparacion-2

To veldig forskjellige måter å se på ting på

iOS 8.1 fortsetter med det samme designspråket vi så med introduksjonen av iOS 7mens materialdesignet i Android 5.0 Lollipop er den første store designgjennomgangen Lider siden Android 4.0 Ice Cream Sandwich ble utgitt. Noen mener at dette systemet prøvde å bli bedre i denne forbindelse, i et forsøk på å fange opp det moderne designspråket som Apple introduserte med iOS 7 og også har beholdt i iOS 8.x.

Apple fortsetter sin enkelhetsfilosofi i det nye mobile operativsystemet, mens Android 5.0 Lollipop bringer skygger generert i sanntid for grensesnittelementer. Overraskende er de motsatte poler (visuelt), selv om de to bruker en ganske enkel design for brukeren, som ikke gir for mange komplikasjoner.

ios-8-vs-lollipop-sammenligning

Det er veldig tydelig at begge operativsystemene de har to forskjellige måter å forstå ting på Selv om de kan være sammenfallende på visse punkter. På den ene siden ser vi at til tross for den “drastiske” endringen som vi så med ankomsten av iOS 7, Apples mobile operativsystem fortsetter å presentere den samme enkelheten som så langt har preget ham med enkle ikoner og et ganske rent grensesnitt.

På den andre siden har vi den nye Android Lollipop, som også presenterer en enkel design, men har visuelle elementer som tydelig skiller den fra Applog. Ikoner som presenterer skygger og mer “komplekse” visuelle elementer og en noe annen organisasjon som også har preget Googles mobile operativsystem. Takket være denne sammenligningen av gutta på RedmondPie, kan vi se at begge operativsystemene har klare forskjeller, men noen elementer til felles.

ios-8-vs-lollipop-comparacion-5

Det er tydelig at valget i disse tilfellene kan baseres mye på den personlige smaken til hver enkelt, ettersom det kun basert på designen ikke kan sies at noen av dem er dårlige. Sikkert mange vil fremheve noen ting over det andre, men begge designene gir brukeren en veldig god opplevelse når det gjelder å bruke den. Hvilken design tror du kan skille seg ut fra den andre, og på hvilke punkter gjør det det?