iOS 8.2 vil være tilgjengelig for nedlasting neste uke (iPhone og iPad)

Apple jobber med flere versjoner av iOS-systemet samtidig og iOS 8.2 er i ferd med å bli utgitt for alle brukere av iPhone, iPad og iPod Touch, spesifikt i løpet av neste uke kan vi laste ned denne nye versjonen nå, ifølge BGR denne mandagen.

Jobber på flere versjoner av iOS samtidig

Apple jobber hardt for å få implementert de nye funksjonene, for eksempel kompatibiliteten til iOS 8.2 med Apple Watch, en versjon som vil komme neste uke og en måned før smartwatch slippes, for å unngå problemer som kan oppstå. I tillegg kommer denne versjonen en uke før neste grunntone om at Apple forbereder seg på å vise sitt første smartur.

iOS-8-2-tilgjengelig-next-uke-2

I tillegg har den allerede gitt ut den andre Beta av iOS 8.3, av de fire som er planlagt før den offisielle lanseringen, med en versjon som vil komme for å polere systemet, rette opp feil og forbedre stabiliteten, men uten å legge til nesten nye funksjoner. IOS 8.3 Beta 2 har vist seg å forbedre systemhastigheten på eldre enheter, for eksempel iPhone 4s eller den legendariske iPad 2.

Som et notat og i henhold til informasjon gitt av BGR, iOS 8.3 kan være den versjonen som lar deg koble Apple Watch og ikke iOS 8.2 slik du opprinnelig trodde. Av denne grunn bør denne versjonen også ankomme før april, som er den planlagte datoen for klokkeslettet. Hvis de slipper iOS 8.2 neste uke, gir det ikke mye mening å inkludere Apple Watch-funksjoner hvis den ennå ikke er utgitt.

Første tester av Apple med iOS 9

Men dette er ikke alt, siden det har begynt å fungere på iOS 9, har de til og med begynt å gjøre de første testene av operativsystemet på iPhone 6 og 6 Plus.

iOS-8-2-tilgjengelig-next-uke-4

Apple ønsker at den nye generasjonen av iOS 9-operativsystemet skal være den mest stabile av alt de har utgitt så langt. De vil legge de nye funksjonene og funksjonene til side for å fokusere på å lansere et sterkt forbedret iOS 9-system med tanke på ytelse, uten feil og mye mer stabilt. De har lært av feilene og begynnelsen av iOS 8, som ikke var bra i det hele tatt.

iOS 9 bare for 64Bits

På den andre siden Apple ryktes å prøve å forenkle vedlikeholdet av den neste versjonen av iOS, noe som betyr at de vil fokusere arbeidet med å forbedre operativsystemet for 64-bits prosessorer, som inkluderer A7, A8 og A8X. Dette vil etterlate mange enheter, som vil gå tom for iOS 9. Versjonen av IPhone 5c og tidligere, den originale iPad Mini, og alle iPadene som ikke hadde en 64-bits prosessor, ville være utenfor oppdateringen.

iOS-8-2-tilgjengelig-next-uke-5

For nå kan du forberede din splitter nye iPhone og iPad, fordi vi i begynnelsen av neste uke vil motta iOS 8.2, som vi har lært takket være BGR. Selvfølgelig vil vi kommentere inntrykkene våre av denne nye versjonen og se hvordan den oppfører seg på eldre enheter.

du vil oppdatering til iOS 8.2 når starter den for alle brukere, eller vil du vente noen dager på å gjøre det? Du kan legge igjen svaret i kommentarene.