contadores Skip to content

iOS 8.3 på iPad 2: Bør du installere den nye iOS?

Med den nyeste versjonen av iOS 8.3, som ble utgitt i forrige uke, noen brukere med eldre enheter som iPad 2 lurer på om iOS 8.3 virkelig er verdt å installere på enheten din. Vi kommer til å gi deg noen grunner, gjennom erfaringene fra brukere som har oppdatert, for å oppmuntre deg til det. Ytelsen ser ut til å ha forbedret seg ganske mye.

Er det verdt å oppdatere iPad 2 til iOS 8.3?

Du vil alltid ha den siste avgjørelsen, og hvis du fremdeles er fornøyd med din iPad 2 med en eldre versjon for øyeblikket, kan det ikke være nødvendig for deg, men det er flere aspekter som får deg til å ombestemme deg.

iOS-8-3-ipad-2-4

I tillegg til å legge til de nye funksjonene som Apple har introdusert med de påfølgende oppdateringene til iOS 8, systemet er nå mye sikrere, siden rettelser alltid legges til i sikkerheten til systemet, er et av de viktigste aspektene i dag. Men selvfølgelig kan du være bekymret hvis ytelsen følger med den sikkerheten, fordi det ser ut til å være det.

Det kan hende at noen enheter vises for OTA-installasjon, hvis den ennå ikke er tilgjengelig på iPad 2, kan du utføre oppdateringen via iTunes eller starte enheten på nytt og sjekke om den er tilgjengelig via OTA.

Ytelsen til iOS 8.3 på iPad 2

Vi kommer til et av aspektene som mest angår brukere av iPad 2, den eldste enheten som er kompatibel med iOS 8. Etter noen tidlige versjoner er det riktig at de etterlot mye å være ønsket med tanke på ytelse, men det ser ut til at Apple denne gangen har bra gjort. Noen brukere hevder til og med at iOS 8.3 er like flytende som iOS 6.1.3.

“IOS 8.3 har gitt et nytt liv til min iPad 2! Grensesnittet er like glatt som det var i 6.1.3. ”

Selvfølgelig ytelsen kan variere fra enhet til enhet, avhengig av eieren av iPad 2 og antall applikasjoner som er installert på systemet. Men forbedringen er tydelig, ifølge brukerne selv som allerede har gjort spranget. Du kan alltid gå tilbake til iOS 6 med denne opplæringen som vi publiserte, selv om vi ikke anbefaler det.

I den følgende videoen kan du se hvordan iOS 8.3 oppfører seg på en iPad 2, slik at du kan komme ut av tvil.

Søknadshåndtering

I dette tilfellet fungerer noen applikasjoner alltid feil etter oppdatering, men det er mer et problem med selve applikasjonen, enn av iOS 8.3-systemet. Hvis noen av favorittappene dine har sluttet å virke, er det best å sjekke om det allerede er en oppdatering tilgjengelig for appen din som gjør den kompatibel med iOS 8.3.

iOS-8-3-ipad-2-3

Batteriets varighet

Vi kommer til det mest kontroversielle aspektet, det som bekymrer brukerne mest, som ikke ønsker å se batterilevetiden til iPad 2 deres redusert når de oppdateres til den nyeste versjonen. Tilsynelatende en bruker har mistet opptil 13% av batteriets levetid, og oppdaterte iPad 2 til iOS 8.3 ved å bruke OTA. Når det gjelder den generelle batteriytelsen ved bruk av iOS 8.3, ser det ikke ut til å være noen alvorlige problemer.

“Å installere iOS 8.3 på min gamle iPad 2 har fjernet 13% av batteriet.”

Noen feil

iOS 8.3 korrigerer mange problemer, opptil 70 nye korreksjoner, og også mange av dem fra operativsystemet med eldre enheter som iPad 2 eller iPhone 4s. Etter flere dager har ingen brukere rapportert om et alvorlig problem, til og med et De har uttalt at iOS 8.3 ser ut til å være en mye mer solid versjon enn iOS 7, som aldri var.

ios-8-3-ipad-2-2

Nok en gang er det opp til deg om du vil oppdatere iPad 2 til iOS 8.3 eller ikke. Vi anbefaler deg å gjøre det, siden du får et mye sikrere system. Men hvis du tenker på Jailbreaking, er det best å vente på at TaiG lanserer en versjon av det kompatible verktøyet, selv om det ser ut til at Apple gjør det vanskelig for Jailbreak.

Vi har produsert denne artikkelen inspirert av den fra Gotta Be Mobile. Hvis du er en iPad 2-bruker og allerede har oppdatert til iOS 8.3, kan du gi oss din erfaring med denne siste versjonen i kommentarene. Vi vil gjerne høre fra leserne våre.

Det kan interessere deg: iPad 2: Historien om Apple-nettbrettet som markerte en før og etter