iOS 8.4 og Apple Music er allerede blant oss: Hovednyheter

iOS 8.4 og Apple Music er allerede blant oss: Hovednyheter

I går ankom endelig den etterlengtede iOS 8.4-oppdateringen for iPhone og iPad, som inkluderer en av de største nyhetene Apple Music, den nye streamingmusikktjenesten til apple-selskapet og som du kan bruke i tre måneders prøveperiode gratis. Men dette er ikke det eneste som følger med iOS 8.4, oppdateringen inkluderer flere nyheter som vi vil forklare nedenfor.

iOS 8.4: Apple Music, iBooks and Corrections

Som vi fortalte deg Den viktigste nyheten i den nye versjonen iOS 8.4 er Apple Music, den nye streamingmusiktjenesten til de fra Cupertino, som kommer til å revolusjonere måten å lytte til musikk på, og som du kan bruke på iPhone, iPad, iPod Touch og Mac. I tillegg lanseres den til og med for Android i oktober.

iOS 8.4: Apple Music, iBooks and Corrections

I tillegg også Musikkapplikasjonen i iOS 8.4 er fornyet, for å inkludere Apple Music, selv om du vil kunne høre på musikken du har kjøpt i iTunes, også med dem, med noen estetiske endringer og nye funksjoner. Selv om applikasjonen til syvende og sist er tilpasset streamingtjenesten.

En annen seksjon som har mottatt forbedringer og korrigeringer med iOS 8.4 er iBooks, som touch-ups for å lytte til lydbøker er lagt til med en ny “Now playing” -funksjon designet spesielt for dem, nå som de er i iBooks-appen. I tillegg er kompatibilitet med bøker opprettet for iBooks med iPhone og iPad blitt lagt til. Selvfølgelig har feil også blitt fikset, og stabiliteten i applikasjonen er forbedret.

iOS 8.4: Apple Music, iBooks and Corrections

Til slutt og som alltid skjer med hver nye oppdatering, systemstabilitet er forbedret, og noen feil som ble funnet i forrige versjon, er løst. Rettet feilen med tegnstrengen Unicode, som vi fortalte deg om for en stund siden, og som fikk enheten til å starte på nytt hvis du mottok den koden per tekstmelding. På den annen side er det rettet feil i tilbehøret med GPS og feil i Apple Watch-applikasjonene, som ble installert på nytt når de ble fjernet.

Oppgrader til iOS 8.4

Før du utfører oppdateringen til iOS 8.4, er det beste du kan gjøre å sikkerhetskopiere enheten din før du starter prosessen, i tilfelle det skulle oppstå noen problemer. Oppdateringen kan gjøres gjennom OTA (On the Air) fra selve enheten, og går til Innstillinger / Generelt / Programvareoppdatering, for å tvinge oppdateringen eller gjennom iTunes, alternativet som vi anbefaler mest.

Oppgrader til iOS 8.4

Denne nye versjonen er kompatibel med alle enhetene som var kompatible i forrige versjon, fra iPhone 4 og utover, iPad 2 og senere og iPod Touch fra femte generasjon. Nedenfor viser vi deg alle nedlastingslinkene, slik at du kan velge den som er kompatibel med enheten din.

iPhone

iPad

iPod touch

iOS 8.4 er den nye og siste større oppdateringen før ankomst 9. Det vil helt sikkert være den siste som iOS 8 mottar før lanseringen av den nye generasjonsoperativsystemet, som vil komme for å rette opp alle feil og også forbedre stabiliteten til systemet, som dets to hovedmål. Men iOS 9 vil også inneholde nye funksjoner, for eksempel et fornyet multitasking-system, forbedringer i Siri og Spotlight, blant annet.

Har du lastet ned og installert iOS 8.4 på enheten din? Fortell oss hva du synes om den nye oppdateringen og hva med Apple Music hvis du allerede har brukt den.