IOS 8-adopsjon er 87% før iOS 9 ankomst

IOS 8-adopsjon er 87% før iOS 9 ankomst

I morgen vil iOS 9 være tilgjengelig, og hvilken bedre tid til å gjøre rede for aksept av at iOS 8 har hatt enn nå. Det må sies iOS 8 har vært en versjon som har hatt en god mottakelse blant brukerne, og er at for øyeblikket er adopsjonsraten 87%.

Ett år etter lanseringen er iOS 8 installert på 87% av kompatible enheter, noe som gjenspeiles i de siste tallene som Apple tilbyr gjennom utviklersiden. Disse nye tallene kommer i et nøkkeløyeblikk, som vi er på tampen av lanseringen av iOS 9, den nye versjonen av det mobile operativsystemet til det amerikanske selskapet.

iOS 8 har 87% adopsjon før ankomst 9.

Det må sies at adopsjonsfrekvensen til iOS 8 har vært noe saktere enn for iOS 7. For eksempel i januar 2015 var iOS 8 på 72% av enhetene, mens iOS 7 hadde 80% adopsjon på samme tidspunkt, men fra året før.

iOS 8 er til stede i de aller fleste kompatible enheter

Mens iOS 8 er til stede i 87% av enhetene, er iOS 7 i 11%. De resterende 2% vil tilsvare versjoner før det, noe som betyr at de aller fleste iPhone, iPad og iPod Touch er oppdatert til den nyeste versjonen.

Noe av det som kjennetegner iOS er at det knapt har fragmentering, et problem som påvirker Android mye på grunn av det store antallet enheter på markedet med dette operativsystemet. Uten å gå lenger har Android Lollipop en adopsjonsgrad på bare 5,1%, og det er den siste versjonen av Google-operativsystemet.

iOS 8 har 87% adopsjon før ankomst 9.

Når Google slipper en ny Android-oppdatering, når den vanligvis enheter som Nexus ganske raskt. Men, resten av brukerne må vanligvis vente lenge på at den oppdateringen kommer (hvis den gjør det), siden produsenten må tilpasse tilpasningslaget sitt til den nye versjonen.

Vil iOS 9 overvinne denne adopsjonsfrekvensen?

Fra MacRumors påpeker de at ifølge analysefirmaet Mixpanel, iOS 9 har for øyeblikket en adopsjonsrate på omtrent 1,04%.. Dette tallet inkluderer alle enheter som har en beta-versjon av iOS 9 installert, både offentlige og for utviklere. Uten tvil vil dette antallet øke betydelig fra i morgen, men vi må se den adopsjonsrate som det har senere når noen måneder går.