iOS 8 Beta 3: Oppdag alle nyhetene dine på iPhone og iPad

iOS 8 Beta 3: Oppdag alle nyhetene dine på iPhone og iPad

Den nye betaen til iOS 8 fører med seg viktige endringer og nyheter, finn ut!

Trinn for trinn, men uten å stoppe et eneste øyeblikk, fortsetter det amerikanske selskapet å utvikle utviklingen av operativsystemene sine. For et par dager siden ga de ut den tredje betaen sammen med Developer Preview 3 av OSX Yosemite, og med den hastigheten de går, er det ikke vanskelig for dem å ha alt klart for den offisielle lanseringen. I dag kunne vi allerede si at vi vet hovednyheten som bringer den nye beta-versjonen av iOS 8, som vi forteller deg nedenfor.

Til i dag kan det sies at de overholder utviklerutgivelsesplanen som de har utført med tidligere versjoner. Litt etter litt kommer vi nærmere den endelige versjonen av iOS 8, men i mellomtiden må vi se litt annen beta underveis.

beta3-ios8-novedades

Beta 3 har kommet kort tid etter den første måneden av den offisielle presentasjonen og er har løst et betydelig antall feil og problemer, i tillegg til å inkludere nye funksjoner og forbedringer. Vil du vite hva den siste versjonen av iOS 8 har forlatt oss?

Hovednyheter om beta 3 av iOS 8

Som vi sa før, var det bare for to dager siden at Apple ga ut den nye utviklerens prøveversjon. Litt etter litt ser vi hvordan de perfeksjonerer og polerer driften, i tillegg til å belyse flere av funksjonene i iOS 8 som ble presentert i den første Keynote av WWDC14.

beta3-ios8-novedades-4

Det første vi bør trekke frem endringer som er gjort på grensesnittnivå, som er ganske mange, men ikke veldig påfallende, så vel som stabiliteten og flytbarheten i den generelle driften av systemet.

På den annen side skal vi ikke glemme det nytt tastatur kalt QuickType, som vi kan aktivere eller deaktivere fra Innstillinger-menyen. Et annet punkt der vi finner store endringer er i helse-appen, som nå støtter M7-prosessoren (lar appen telle trinnene direkte) eller holde rede på koffeinet vi forbruker.

beta3-ios8-novedades-2

I tillegg kan vi i Innstillinger-menyen aktivere og deaktivere den nye Handoff-funksjonen, en av funksjonene som forventes mest av brukere i iOS 8.

Andre nyheter i iOS 8 som vi ikke bør overse

På den annen side må vi synliggjøre ankomst nye betas for tjenester som Apple TV, Finn mine venner eller Finn min iPhonetakket være nye forbedringer og større stabilitet takket være feilrettinger.

Noe vi ikke forventet er at Apple inkluderte beta 3 til iOS 8 et nytt bakgrunnsbilde for iPad og iPhone med den hvite bakgrunnen og et grått prikkmønster på toppen, veldig likt de som ble utgitt med iOS 7.

beta3-ios8-novedades-5

En annen ny funksjon i denne nye betaen som kanskje har blitt oversett er den WiFi-samtaler er nå tilgjengelige selv om det for øyeblikket bare T-Mobile brukere kan gjøre det. Denne typen samtaler kan gjøres når vi ikke har dekning og kan komme oss ut av mer enn en trøbbel.

Endelig er andre nyheter endringer i Weather-appgrensesnittet, automatisk lagring av filer mottatt fra iMessage eller at nå delte album får nytt navn til Delt album i stedet for Delt fotostream.

Hva tenker du om måten iOS 8 tar? Gleder du deg til den endelige versjonen?