contadores Skip to content

iOS 8 Beta 5: Oppdag alle nyhetene på iPhone og iPad

Oppdag alle nyhetene om iOS 8 Beta 5, den nyeste versjonen utgitt av Apple

Apple har gitt ut iOS 8 Beta 5 for utviklere for iPhone, iPad og iPod Touch, som nå er tilgjengelig i Developer Center. Som alltid bringer vi deg alle nyhetene som den nyeste Betaen for den fremtidige versjonen av det mobile operativsystemet til eple inkluderer. Beta 5 inkluderer flere forbedringer og nye funksjoner som gjør at operativsystemet fungerer enda bedre, og det er allerede lagt merke til at vi nærmer oss utgivelsen av den endelige versjonen av operativsystemet.

Den nye Beta-versjonen ble utgitt akkurat i går, bare nøyaktig to uker etter ankomsten av iOS 8 Beta 4. Utviklerne kom til å jobbe umiddelbart og Vi kjenner allerede noen av nyhetene som er funnet i Beta 5, som må være klar over at de ser veldig bra ut for alle enheter.

ios-8-beta5-novedades-6

For øyeblikket vet vi ikke om dette er alle nyhetene som er inkludert i den nyeste betaen til iOS 8 eller ikke, men i dag er de alle de som har blitt lokalisert av de forskjellige utviklerne som allerede har det.

Hovednyheter om iOS 8 Beta 5

Som vi bare sa for noen øyeblikk siden, sikkert er det fremdeles nyheter å vite som vil komme frem litt etter litt. I mellomtiden overlater vi deg til de viktigste nyhetene som er funnet.

Først av alt må det sies det fastvaren til denne nye Beta er 12A4345d. Blant nyhetene finner vi at de er inkludert nye ikoner for kroppsdata i Helse, helsesøknaden, i tillegg til mulighet for å eksportere data og data fra en ny medisinsk test (spirometri).

ios-8-beta5-novedades-5

På den annen side er det et alternativ å vise en medisinsk identifikator på låseskjermen veldig nyttig for nødetater, og det er lagt til nye alternativer for Helse i Personvern-panelet i Innstillinger.

Endringene relatert til iCloud er også bemerkelsesverdige. Beta 5 inneholder et nytt iCloud-ikon i Innstillinger-delen, og det er også et nytt alternativ som tillater det last ned optimaliserte versjoner av bilder i iDevice og holder originaler i høy oppløsning i iCloud.

ios-8-beta5-novedades-3

I Beta 5 tilgang til Spotlight er mye raskere og jevnere enn i tidligere betas. I tillegg inneholder søkeverktøyet integrert i iOS forslag fra Wikipedia, iTunes Store, App Store og iBookstore.

Andre nyheter om den nye iOS 8 Beta 5

På den annen side må vi understreke det nå applikasjoner vil be om tillatelse til å sende SMS, samt forbedringer inkludert i Handoff, takket være at overføringen av samtaler og SMS fra iPhone til Mac fungerer bedre.

ios-8-beta5-novedades-4

En annen nyhet med denne Beta 5 av iOS 8 er det Siri er i stand til å samhandle med iBook og Podcast applikasjoner. I tillegg kan vi nå deaktivere det prediktive tastaturet direkte fra tastaturet takket være et nytt alternativ.

ios-8-beta5-novedades-2

Til slutt, fra iPhoneHacks de snakker om ny mulighet til å legge til et favorittnettsted i Safari ved å trykke og holde et ikon som vises nederst i nettleseren.

Hva synes du om nyheten om denne nye betaen til Apples mobile OS?